Veckans träningslista V20

VECKANS PASS:
Måndag: 10 km distanslöp.
Tisdag: Benpass + flåswod.
Ons: Tröskelintervaller (3 x 6 min 4.20 fart) + överkroppsstyrka.
Tors: 2 set med vardera 5 x 3 min 4.40 tempo med 1 min vila, 5 min mellan set.
Fre: VILA.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Teamwoden med Linne, Aspen & 2 andra tjejer i tisdags var jäkligt kul! Mer sånt!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Även om tröskelintervallerna i onsdags gick jäkligt bra så var benpasset av det bättre slaget.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Beyonce – Run the world.

VECKANS MOTGÅNG: De dagar jag har tidigt bootcamp – de dagar är jag dödligt trött efteråt när jag ska träna. Men jag har löst det genom att gå och lägga mig ännu tidigare. Eller löst och löst…men ja, ni fattar. Sen är jag generellt mer sliten just nu. Fick hoppa de 2 sista intervallerna igår pga att det rev i bröstet och tårarna var nära. Jag gav upp, gick hem och la mig i soffan med telefonen lång ifrån mig. Det blir så ibland.

VECKANS HELL YEAH:
V2 för grupp 1 och grupp 2 är nu avklarad. De har haft en styrkevecka och går in på HIIT-vecka från och med måndag.

VECKANS REFLEKTION:
Jag får fortfarande väldigt mycket frågor om mat. Hur jag äter och hur mycket. Såhär är det. Jag äter vad jag vill och styrs helt utefter om jag är hungrig eller ej. Har jag kört hårt – ja då fyller jag på lite extra osv. Jag försöker hålla det så okomplicerat så möjligt.

VECKANS EXTRA:
Inspelningen med Länsfast igår gick superbra. Blir oerhört glad över att få göra denna typen av uppdrag.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: 90 min kuperat långpass.
Sön: Distanspass 75 min.

56

4 svar till “Veckans träningslista V20”

 1. Nej du gav inte upp. Du lyssnade på kroppen. Tror inte de sista intervallerna var avgörande på något sätt. Jo kanske när du skippade dem. På ett bra sätt.
  Du är ju helt grym som lyckas bolla med så många saker och dessutom träna på den nivån.

  / @kerstinsmamma på instagram

  • Tack för påminnelsen. Jag vet ju detta innerst inne men det är bra att ruskas om ibland.

   stor kram

  • Hej! Jag gör det tillsammans med min coach. Står mer om det om du scrollar bakåt i bloggen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *