Veckans träningslista v21

Missade helt att posta förra veckans träningslista i fredags pga av hjärnsläpp av en fullsmetad vecka. Men! Här kommer den.

(Förra)VECKANS PASS:
Måndag: Överkroppstyrka + 5 km lätt löp.
Tisdag: VILA.
Ons: VILA.
Tors: 18 km löpning inkl 10 x 2 min 4.20-4.45 fart.
Fre: 10 km löpning med fokus på tryck i steget utan att hamna på allt för hög puls + lätt styrka.
Lör: 18 km löpning inkl 25 min 4.10-4.45 fart.
Sön: 4 km snabbfart.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Jävlar vad roligt det är att springa med L. Jag trodde aldrig jag skulle tycka det då jag ogärna vill mixa träning med kärlek. Men han är bra i spåret och dessutom en förjädra bra löpare.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Men helgens löpning! JÄVLAR vad skönt det var att trycka på och känna ett direkt gensvar i benen. Det fanns en tydlig plan med så mycket löpning och att jag är övertränad just nu. Veckan som kommer nu är betydligt lugnare med fler vilodagar och mindre volym på löpningen. Det är nu jag hämtar in och bygger. Det har visats sig funka väldigt bra på mig.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Dua lipa – dont stop now.

VECKANS MOTGÅNG:
Min mensvärk i söndags. Höll på att kräkas sista kilometern. Vilket förklarar min något höga puls under veckan.

VECKANS REFLEKTION:
Jag tänker mycket på helgens träningsdos. Hur jag sakta men säkert har byggt upp en kropp som orkar trycka på så mycket från alla håll i perioder. Hur den står stadigt och gör det jag ber den om. Det blir så tydligt vad man får tillbaka när man investerar rätt i sin kropp och framförallt behandlar den väl. Då blir den tålig.

VECKANS HELL YEAH:
Känslan i min kropp just nu. Jag är sådär härligt trött. Ni vet som man blir efter ett gäng riktigt bra träningsdagar?

VECKANS EXTRA:
Mitt inlägg om 16 weeks of hell. Alla borde läsa det. Och ja, jag skiter högaktningsfullt om det trampar någon på tårna. Jag tycker att de profiler som väljer att marknadsföra denna typen av “hälsoutmaning” bör ha sig en känga.

66

2 svar till “Veckans träningslista v21”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *