Veckans träningslista V22

VECKANS PASS:
Måndag: VILA.
Tisdag: 2500m simning på morgonen uppdelat på 300m intervaller + 60 min zon 3 löp på kvällen.
Ons: Norska intervaller på cykel + bålstyrka.
Tors: VILA.
Fre: Hike.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Får bli Louise då. Vår hike i helgen kommer bli episk, håll koll på stories.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Intervallerna i onsdags var brutala, men benen hängde med och jag lyckades trycka på trots tjutande röd puls. Kanske blir det en förbättring på tiden i år? Hoppas hoppas!

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Swedish House Mafia – One

VECKANS MOTGÅNG:
Ingen motgång direkt men fick ändra mitt tänkta cykelpass utomhus till intervaller inne samt korta ner det rejält. Det är svårt att hinna med den mängden cykel jag behöver för att bli bättre nu när jag är iväg på så mycket jobb. Men jag får försöka tänka positivt, löpningen kommer förhoppningvis få sig en rejäl skjuts då jag springer desto mer. Det är lättare rent logistiskt då jag alltid har med min ett par löpdojjor i bagaget.

VECKANS REFLEKTION:
Jag funderar väldigt mycket på min träning i höst. Vad jag vill göra och om jag ska pausa triathlon. Vi får se. Jag suger på karamellen.

VECKANS HELL YEAH:
I helgen var det Sövde Triathlon nere i Skåne och jag fick så många meddelanden från personer som körde det som sitt första triathlon där de skrev att de hade inspirerats att våga av mig. Jag blir så STOLT ÖVER ER!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: VILA.
Söndag: VILA.

VECKANS EXTRA:
Är så galet peppad på Ragnar Race!

Spara

2

2 kommentarer

  1. Pausa triathlon? Hur tänker du nu? Nyfiken! Vad ska du göra istället? Själv tänkte jag innan idag typ samma! Eller att jag vill satsa mer på löpningen. Kanske springa Stockholm maraton. Ibland känner jag att det blir varken det ena eller andra när man tränar triathlon. Till skillnad mot innan då jag bara cyklade. Man blir bättre när man gör något ofta. Å andra sidan blir man inte uttråkad när man varierar sin träning och även kroppen mår bra av variation. Svårt det där!! Jag vill satsa på löpningen men vill ju inte tappa min cykling… Eller tvärtom… Fast öka mängd löpning och bara ett cykelpass i veckan missgynnar nog inte cyklingen alltför mycket? Vore nog värre att bara köra ett löppass i veckan…

    1. Har inte funderat mer än så på det. Men när jag har gjort det så kommer jag dela med mig av det. 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *