Veckans träningslista V23

VECKANS PASS:
Måndag: 80 km cykling varav 2×30 km tempo IM.
Tisdag: 2500 m simning jämt flow + 45 min löpcoachning efteråt.
Ons: 10 km lugn löpning + 30 min lätt styrka (core+säte).
Tors: 25 km löpning.
Fre: Lätt tekniksim med fokus återhämtning och bara få en skön känsla i vattnet. Max 30 min.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Har tränat själv hela veckan, eventuellt hänger Emelie med på cykel i helgen och då blir det såklart hon. Älskar att cykla med henne!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Vette fasiken alltså alltså. Mitt tempo-pass i måndags gick bra trots att jag var opepp. Jag höll en hög snittid och jämför man med förra årets träningspass så har jag gjort en avsevärd förbättring så jag får nog säga det ändå.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Nääk – Cali

VECKANS MOTGÅNG:
Känslan.

VECKANS REFLEKTION:
Jag har mens, min motivation är lika het som ett avsnitt av Farmen och min kropp känns trehundra kilo tung. Känslan är: tröttsam. Det är trist att känna såhär för jag är inte en gnällig jävel egentligen. Jag går vanligtvis igång på när det är lite jävligt. Ni vet, motigt och kämpigt. Men denna veckan, jag har mest velat rulla ihop mig till en liten boll och vifta vit flagg. Och då blir jag extra känsligt mot människor som känner precis tvärtom och tycker allt handlar om attityd. Jag mute:ar, tar mitt ansvar, låter mig själv känna allt och lite till för jag vet att detta kommer gå över.

VECKANS HELL YEAH:
Finns inget jädra sådant denna veckan.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Brickpass cykel+löp.
Söndag: OW sim

VECKANS EXTRA:
Om exakt en vecka springer jag Ragnar Race med mitt team – är SÅ pepp på det.

15

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *