Veckans träningslista V23


VECKANS PASS:
Måndag: 90 min långpass löpning.
Tisdag: Löpning zon 3 + styrketräning efteråt.
Ons: Cykling 100 km.
Tors: VILA.
Fre: Brickpass Cykel 90 min + löpning 45 min (OM jag hinner, annars får jag komprimera ihop det till ett mini-brickpass på totalt 60 min)

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Karin såklart! Vårt cykelpass i onsdags skojar man inte bort.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Tisdagspasset. Varför? Det gick väldigt bra att trycka på i högre tempo och passet efteråt var riktigt riktigt roligt. Jag kände mig verkligen i fas med allt.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Rockstar – Post Malone.

VECKANS MOTGÅNG:
Har väl ingen direkt motgång denna veckan, skulle väl vara att jag fortfarande sover dåligt. Men samtidigt, det finns värre saker som man kan kalla för motgång. Och de infinner sig inte denna veckan. Pjuh!

VECKANS REFLEKTION:
När övergår träningen till att man bara betar av pass utan direkt glädje? Jag tänker en del på det nu när jag följer ett träningsschema. Jag är livrädd att det ska övergå till ett tvång, en check på listan. Men samtidigt så är jag engagerad och tycker om det jag gör, även när det är mindre roliga pass och mitt “varför” sviktar. Det är lätt att glömma ibland varför man tränar som man gör. Därför tror jag det är så viktigt för mig att ha olika block, som exempelvis hösten där jag mer fokuserar på gym och styrka. Det är skönt att tänka på när jag håller på att kräkas på simningen eller när låren känns som de ska sprängas av all cykling.

VECKANS HELL YEAH:
Det fortsatta samarbetet med Resia även om det inte är helt självklart för träningslistan. Men på sikt så blir det en stor del av träningslistan då det möjliggör mer träningstillfällen. Allt flätas samman.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Oklart ännu. Ska rådgöra med Coach Simon. Hinner ej med min planerade 3,5h cykling.
Sön: Löpning tröskel + fartpass simning.

VECKANS EXTRA:
Har börjat kolla runt på cykelresor så smått. Vill nörda cykel i en vecka och plåga mina stackars lår med en jävla massa mjölksyra.

0

0 svar till “Veckans träningslista V23”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *