Veckans träningslista V24

VECKANS PASS:
Måndag: 30 min lätt OW simning på morgonen och 70 min traillöp i Hellas med Manne på kvällen.
Tisdag: Löpcoachning och 3 x 8 min zon 4 intervaller + core.
Ons: 2200m OW sim med Patrik.
Tors: Morgonpromenad + 2 h cykel.
Fre: VILA.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Älskar att löpningen med Manne har kommit igång nu. Vi kör ju som sagt KIA Fjällmaraton tillsammans i augusti och kommer träna ihop en del under sommaren. Vi är ett bra team och jag tror vi kan pusha varandra på rätt sätt under loppet.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
OW-simningen i onsdags gick riktigt riktigt bra. Vet inte om det beror på den nya våtdräkten som jag provade eller att det helt enkelt lossnade för mig. Hur som helst så vill jag mer än gärna ha detta flowet i fortsättningen nu.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Mollys – Inte den som är den

VECKANS MOTGÅNG:
Till skillnad mot förra veckan så flyter allt på denna veckan.

VECKANS REFLEKTION:
Självklart så infinner sig lusten att träna mycket och hårt samma vecka som ett lopp. Blir så trött på mig själv. Höll på att tacka ja till ett långpass på runt 30 km på fredag när jag fick hejda mig och säga stopp. Här ska inte springas några långpass. Spar krutet i benen inför helgen i stället din dåre!

VECKANS HELL YEAH:
Fick en självförtroendeboost när jag sprang mina intervaller i tisdags. Jag insåg när jag stod där på bandet och nötte 8 km i 4.20 tempo att hey – jag fixar faktiskt detta! Tänk att när jag började med löpning så kämpade jag med att hålla ett stadigt 5.50 tempo utan att ramla ihop och nu sprang jag fort och lätt i en längre intervall.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Tävling.
Söndag: Täving.

VECKANS EXTRA:
I helgen tävlar jag med mitt lag Team Reebok One på Ragnar Relay!0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *