Veckans träningslista V24

VECKANS PASS:
Måndag: 10 x 3 minuters intervaller 4.20 fart.
Tisdag: 90 minuters långpass med sista 2×2 km i 4.30 fart.
Ons: Styrketräning (överkropp) + bålstyrka.
Tors: VILA.
Fre: 45 min löpning i varierat tempo.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Mina intervaller med L i måndags var bra. Men jag måste ändå säga att jag har haft ypperligt sällskap av mig själv. Har fått väldigt mycket energi av att köra på själv denna veckan.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Utan tvekan mitt långpass i tisdags. Trots tvivlet innan. JääÄÄvlar vad bra det gick.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Black Eyed Peas – RITMO

VECKANS MOTGÅNG:
Kan det vara min kassa syn på mig själv denna veckan? Tror bestämt det.

VECKANS REFLEKTION:
Jag har varit ovanligt låg denna veckan och det var nog en av anledningarna till varför jag tvivlade på mig så pass mycket inför tisdagens pass. Jag hade redan bestämt mig för att jag inte kunde. Jag skrev till och med till Mattias (min coach) och frågade om han verkligen hade skrivit rätt. Var det 2 km? Det skulle jag knappast kunna hålla. Menade han inte 2 minuter? Vilket var en smula komiskt då min träning de senaste veckorna har varit ruggigt bra. Så jag borde jag inte ha bättre självförtroende? Speciellt när jag springer 10 x 800 m i samma fart om än snabbare. Det är därför jag har en coach. Och det är därför de som anlitar mig har en coach. Vi är aldrig fullärda eller fulländade. Och många av de jag coachar är bra mycket starkare eller snabbare än mig. Men vi tampas alla med samma sak. Och det är just detta. Som idag. När jag tappade självförtroendet och trodde sämre om mig själv. ⁣⁣⁣⁣ Men så gick det ju bra och att få skriva det till sin coach, !att få en virtuell klapp på axeln betyder dagar som dessa allt. Att någon som man anförtror sina svagheter och tvivel ser en. Jag behöver det med.

Och jag tänker mycket på det här tvivlet som ibland kommer över mig. Hur det tär. Hur jag dränerar mig själv på energi.

VECKANS HELL YEAH:
Okej, det är inte bara misär. Mina PT-klienter gör framsteg, jag hittade en ny löpslinga i stan och i helgen ska jag springa långpass. Det blir bra.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Får se vad jag får lust på. Men behöver ha krispiga ben inför söndagens långpanna. Kanske något gött cirkelpass.
Sön: Långpass.

VECKANS EXTRA:
Har denna veckan fått så jäkla mycket kärlek från er. Mer än vanligt. Och jag blir nästan lite överrumplad av allt fint ni skriver och delar med er. Jag tankar energi av er ska ni veta och jag läser allt. Tar till mig allt. Tack! <3

67

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *