,

Veckans träningslista V24

VECKANS PASS:
Måndag: 87 km tempocykling Ekerö.
Tisdag: Brickpass cykel 15+5*8min all out+ löpning 40 min hög zon.
Ons: VILA
Tors: Långdistans simning.
Fre: Styrka + WOD “Filthy Fifty”

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Det får bli Alexander som jag körde morgonträningen med i morse. Jag är så oerhört stolt över honom hur han utvecklas i träningen och kosten. Dessutom har han blivit så jädra fit och vi totalt slaktade woden. Svettfest deluxe!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Det är helt klart brickpasset. Jag har kommit att älska dessa brutala passen där jag hela tiden ligger på gränsen på vråla rakt ut “jag orkar inte mer” och kliva av. Men hittills har jag inte gjort det. Kanske det som triggar? När tar det stopp?

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
17 – MK Remix

VECKANS MOTGÅNG:
Det skulle vara mina hjärnspöken som just nu gör sig lite extra påminda. Sen att det är en del som ska lägga sig i min träning gör inte saker och ting bättre. Fan, måste styra upp mig själv. Fokus förhelvete!

VECKANS REFLEKTION:
Hade avstämning med Simon igår och vi pratade mycket om det mentala, vilket vi gör en del, då det är min främsta spärr. Jag presterar så jädra bra på träning men när det kommer till tävling så låser det sig. Jag tar inte ut mig, vågar ej trycka på ordentligt och är mer “trött” än jag borde. Det ska bli intressant att testa ett annat upplägg och förberedelse i Thailand då det är en tävling jag kommer köra för skojs skull och även räkna som ett träningspass. Vill knäcka nöten om ni förstår vad jag menar, för allt visar på att jag kan, men när jag inte fixar att leverera då blir det slutligen att jag ifrågasätter min prestation.

VECKANS HELL YEAH:
Mitt beslut att simma i veckan. Det togs på 2 minuter, hann inte ens reflektera och när jag väl var på Vanadisbadet på var jag helt nollställd. Bytte om, klev i och bara körde. Inget krav på tid, distans eller tempo. Och det gick SÅ bra. IM-distans som om inget hade hänt.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Löpning långa intervaller.
Söndag: Styrka (kommer befinna mig på hotel gym så tar vad som finns och sätter ihop ett par cirklar).

VECKANS EXTRA:
Mina jeans har blivit rejält tighta kring låren – antar att cyklingen börjar ge resultat? Än finns det tid kvar att bygga starka cykelben inför Kalmar.

0

0 svar till “Veckans träningslista V24”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *