Veckans träningslista v25

VECKANS PASS:
Måndag: Vila.
Tisdag: 70/20 sec stressad tröskel 12 x 2 min.
Onsdag: 21 km med tempoökningar mitt i.
Torsdag: 8 km med tempoökning mitt i.
Fredag: Rygg, axlar och ben
Lördag: Morgon: 8 x 400 m zon4/5 med 1 min vila. Kväll: bål och stretch.
Söndag: 90- 120 min långpass med 10x 400m racepace i varierad terräng + padel på kvällen.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Denna veckan tränar jag vartenda pass ihop med L och jag älskar det. Men är också väldigt glad över mitt och Petras långpass I veckan.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Styrkepasset i torsdags gick riktigt bra, fick kontakt direkt i säte och hamstrings. Men jag tror och hoppas att långpasset senare idag kommer bli veckans bästa. Har en bra feeling inför det.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
No Doubt – its my life.

VECKANS MOTGÅNG/ VECKANS REFLEKTION:
Ingen motgång denna veckan, däremot en reflektion. Jag var med i veckans avsnitt av Spring snyggt podden där jag fick dela med mig av veckans löp-aggression. Jag tog då upp andras irritation över att jag inte hyllar run-streak och det fascinerar mig fortfarande vilka känslor just run-streak plockar fram hos människor. Framförallt när man inte håller med dem. Och då sitter jag inte ens och diskuterar detta på mina plattformar utan har nämnt det då och då att jag inte tycker det är hållbart i längden beroende på vilken nivå man är på. Jag tänker att, om run-streak nu funkar för ens ändamål, fortsätt med det du håller på med. Spring och var glad, för du har uppenbarligen hittat något som funkar för DIG. Men att sitta och försöka överbevisa människor att det är något för alla och hur bra det är blir bara sektigt, och jäkligt oskönt. Lite som religiösa fanatiker. Eller Lchf-gänget.

VECKANS EXTRA:
Befinner mig i Spanien, det är verkligen extra extra allt. Att jag dessutom har en sjukt bra träningsvecka med 50+ km är helt fantastiskt.

10

Ett svar till “Veckans träningslista v25”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *