Veckans träningslista v26

VECKANS PASS:
Måndag: Vila
Tisdag: 8 x 400 m hårt med 1 min vila mellan + överkroppstyrka.
Ons: 100 min långpass zon 2-3
Tors: Lätt benpass.
Fre: Vila
Lördag: Teamwod, crossfit.
Söndag: Lätt promenad.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
L såklart, vår vecka i Spanien har varit sjukt bra. Älskar att träna tillsammans med honom. Vi gör varandra bättre.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Mina 400-ingar går riktigt bra just nu, men benpasset kändes också bra.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Alesso Remix – Pressure

VECKANS MOTGÅNG/ VECKANS REFLEKTION:
Enda motgången denna veckan är att min hälsena är lite lätt irriterad, vilket inte är så konstigt med tanke på den mängd träning jag har utfört. Jag kommer därför vila idag, köra teamwod imorgon och skippa löpningen på söndag. Drar igång med nytt löp-block från och med onsdag, kommer ge min kropp gott om tid att återhämta sig och ladda om inför nästa tuffa period.

VECKANS EXTRA:
4 träningsresor är nu släppta med Friendcation, 2 är fullbokade. Jag är så oerhört taggad på att inspirera, motivera och få er som följer med på dessa resor att utmana er själva. Det kommer bli en rejäl svettfest!

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *