Veckans träningslista v27

VECKANS PASS:
Måndag: Lätt crossfitpass + promenad
Tisdag: vila
Ons: 50 min lugn löpning
Tors: Överkroppspass med flåscirkel
Fre: 90 min långpass kuperad mark
Lördag: Vila
Söndag: Intervaller + styrka

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Har och kommer köra alla mina pass med Anna denna veckan vilket är väldigt roligt. Skönt att ha en träningskompis häruppe i Fjällen, speciellt när L jobbar hela dagarna och inte kan vara så flexibel som jag är.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Cirkelpasset igår på Fjällboxen Sälen var riktigt köttigt.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Alesso Remix – Pressure

VECKANS MOTGÅNG/ VECKANS REFLEKTION:
Är taggad på att träna igen efter ett par dagars vila och lättare pass. Skrev så här om det på Instagram häromdagen då jag har fått en del frågor om det inte inte kliar i kroppen att träna mindre en vecka. Och där är svaret nej. Jag njuter av det. Och det är ett kvitto på att jag har gjort jobbet de tuffa passen. Jag kan längta efter vilan lika mycket som jag kan längta efter att få springa snabbt eller långt. Att lyfta tungt eller köra så många burpees att det känns att hjärtat ska hoppa ur kroppen.

VECKANS HELL YEAH:
Befinner mig i Sälen och kommer vara här i 4 veckor framöver. Det är som en stor lekplats. Älskar det! .

VECKANS EXTRA:
Nu drar löpskolan med Barncancerfonden och Run Of Hope igång!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *