Veckans träningslista V3

VECKANS PASS:
Måndag: VILA.
Tisdag: Stressad tröskelintervaller i fallande stege.
Ons: HIIT-pass på boxen.
Tors: Skulle sprungit men kände en annorlunda smärta i knäet så avbröt intervallerna och körde överkroppstyrka istället.
Fre: VILA.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Veckans träningskompis är helt klart jag själv. Har hängt en hel del med mig själv när det kommer till träningen denna veckan och det har varit väldigt kul. Jag gillar mig själv. Är ju en rätt kul prick!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Mitt intervallpass i tisdags gick oerhört bra. Har påbörjat ett nytt intervallblock med fallande längd och intensitet på intervallerna vilket var riktigt roligt. Jag noterade att jag var både starkare och uthålligare i mitt vanliga tempo och kommer nu kunna justera tröskelvärdet.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Robyn – show me love.

VECKANS MOTGÅNG:
Är riktigt orolig för mitt knä och även om Can som masserade mig senare på dagen gick igenom knäet och tensorn så hade jag en molande känsla av obehag resten av dagen. Det är inget löparknä utan ett överansträngt fäste som har aktiverats igen efter att vi har knäckt igenom kroppen och mina höftböjare fick sig en omgång. Och även om jag har en vettig förklaring så hinner jag ändå tänka katastroftankar. Tänk så kan jag inte springa så som jag brukar framöver?

VECKANS REFLEKTION:
Jag har verkligen investerat en hel del i min kropp på sistone. Alltifrån regelbunden massage, kiropraktor/naprapat och PT-timmar. Det känns och jag är mer än någonsin medveten om mina svagheter, styrkor och framförallt vilken enorm påfrestning jag lägger på min kropp varje dag. Det får mig att uppskatta den ännu mer och verkligen glädjas åt alla timmar jag lägger på den.

VECKANS HELL YEAH:
Har ett möte med ett stort träningsmärke nästa vecka. Det ser jag framemot.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: 60-75 min distanspass med tempoökningar OM knäet mår bra.
Söndag: Lätt styrka.

VECKANS EXTRA:
Har fått en förfrågan om att hålla träningshelger i vår. Jag hoppas verkligen läget lättar så jag kan börja jobba mer med träningen igen. Jag saknar det så.

46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *