Veckans träningslista V36

VECKANS PASS:
Måndag: Benpass + rehab.
Tisdag: Vila.
Ons: 10 x 1 km intervaller (4.20 tempo) 1 min joggvila mellan.
Tors: Benpass + 30 min promenad.
Fre: Cirkelfys + simning.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Viktoria och Felicia. Jädrar vad vi köttar på just nu.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Benpasset i torsdags gick som en dröm. Visst var höften en smula sur (har naprapat tid hos Josephine på Vigeokliniken idag), men ändå så böjde jag 65 kg med bra känsla i kroppen och de tunga utfallsstegen efteråt brände exakt där de skulle.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Mollys – Det bästa kanske inte hänt än.

VECKANS MOTGÅNG:
Enda motgången träningsmässigt är höften.

VECKANS REFLEKTION:
“Har du slutat med triathlon? Varför cyklar du inte?….” Nej, jag har ej slutat med triathlon. Jag simmar en gång i veckan, cyklar en gång i veckan (underhållsträning) och springer det jag kan och höften tillåter. Bara för att man inte utövar en sport lika frenetiskt som innan eller postar om varenda träning på sina sociala medier betyder det inte att man har slutat. Men det finns så många olika delar i en sport som behöver meckas med, korrigeras, fixas till. Och just nu har jag en meckar-höst. Och, jag vill träna annat med. För jag har plats för det i mitt liv. Jag tycker inte det är kul och endast köra en grej.

VECKANS HELL YEAH:
Fick min nya löp-programmering och jag känner mig riktigt riktigt taggad på passen som står uppskrivna.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Kampsport.
Söndag: Långpass runt 22 km med inslag av tröskelfart.

VECKANS EXTRA:
Behöver boka tid för vo2max och tröskeltest . Påminner mig själv om det.

29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *