,

Veckans träningslista V38

VECKANS PASS:
Måndag: Benpass.
Tisdag: Överkropp med fokus på tung bänk.
Ons: Axlar/rygg + bål. Fokus 8:or mark (90kg)
Tors: VILA
Fre: Lugnt långpass på fjället.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Var längesen jag träningsdejtade så i veckan bestämde jag och Maya att möttas upp på Sats NK för ett ordentligt pass. Vi drog igenom rygg/axlar som supersetades med ett gäng rejäla magövningar. Känns idag kan jag meddela.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Hela veckan har varit bra men jag tror att helgens löpning på fjället kommer toppa.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Avicii – Levels

VECKANS MOTGÅNG: Finns ingen motgång denna veckan. Allt flyter på utomordentligt bra.

VECKANS REFLEKTION:
Jag kör min egna styrkeprogrammering just nu dels för att jag själv behöver det och har en plan med min kropp och prestation men sen även för att utvärdera programmet för mina kunder som ska få köra en modifierad (utefter dem personligen och deras mål/förutsättningar) i steg 2 av deras veckor. Det är oerhört viktigt för mig att veta vad det är jag säljer. Vad jag vill att folk ska träna. Att kunna reflektera samt återkoppla över passen och finnas där för frågor och funderingar. Det upptar mycket av mina tankar just nu.

VECKANS HELL YEAH:
Släppte platser för min online PT tjänst i måndags och fick stoppa i tisdags. Sjukt tryck! Jag har nu ett gäng riktigt motiverade killar och tjejer som kör igång 3 månader personlig coachning via mig. Jag sitter med deras upplägg varje dag och förhoppningsvis kommer alla att hinna få sina upplägg i början av nästa vecka.

Det är så oerhört roligt! Och stort. Väldigt stort.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Fjällvandring
Sön: Långlöpning fjäll

VECKANS EXTRA:
Min motivation för att spendera en hel del tid på gymmet för att bygga upp en ännu starkare kropp är skyhög. Det får mig att må bra. Alltså toppa min redan goda existens. Det är sådana saker som påminner en hur viktigt det är att trivas med det man tränar. För vad händer annars? Tvångskänslor, ångest och stress. Över vad man “borde”.

43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *