Veckans träningslista V38

VECKANS PASS:
Måndag: Körde detta passet och tog en timmes promenad på kvällen med Mathilda.
Tisdag: 30 min HIIT fokus överkropp med Alexander.
Ons: Vila
Tors: 5 km löpning med fartökning sista 1000m + rehab.
Fre: Vila

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Och veckans träningskompis bliiiiiiiiir: Alexander och Calle. De får dela på utmärkelsen denna veckan. Det är kul att Calle hakade på och tränade i måndags men jag blir även riktigt pepp av att köra med Alexander. Hejja er boys!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Det är faktiskt tisdagspasset med Alexander. Vi körde 2 cirklar som tog rejält! 30 minuters svettfest innan middag och catch up. Älskar effektiva pass speciellt efter ett riktigt osug på träning under hela dagen. Var så negativ och sur fram tills träningen. Sen sa jag åt Alex att nu kör vi! In, kör, ut! Så kan vi äta middag sen.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Basement Jaxx – Good Luck.

VECKANS MOTGÅNG:
Det är väl fortfarande den trötthet jag känner. Den blev dock lite bättre efter träningen i onsdags när det hade varit som värst under dagen. Jag är inte van vid att känna såhär, så ursäkta mitt gnäll. Äsch!

VECKANS REFLEKTION:
Jag trodde jag skulle vara less på att konditionsidrotta ett tag nu efter alla tävlingar. Men har ett enormt sug efter att cykla och springa. Vad händer här? Även om jag kör mycket styrka nu så finns suget där. Nåja, jag kör på enligt plan tills slutet på oktober då jag går på mitt schema igen och börjar slipa på nästa säsongs form. Tills dess: mata på med lyft och få bukt på nacken.

VECKANS HELL YEAH:
På tal om nästa säsong så är jag i full gång att lägger upp en träningsplan utomlands efter årsskiftet, det känns så spännande!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Tänkte ta en löptur här i RIO. Oklart hur långt eller tempo, jag tar det som det kommer.
Söndag: Blir nog en cirkel på 100 pushups, 100 situps, 100 squats, 100 utfallsteg + 5 x 30 sec sprints.

VECKANS EXTRA:
Jag är i RIO GODDAMMIT! Enough said.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *