Veckans träningslista v39

VECKANS PASS:
Måndag: VILA
Tisdag: Benpass på morgonen + teknikpass Olympiska lyft på kvällen.
Ons: Överkroppsstyrka
Tors: VILA
Fre: 10 km lugn morgonlöp i fem-tempo.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Mitt morgonpass med L i fredags var magiskt. Så det får även bli veckans bästa träning. Jag behövde verkligen den stunden även om exempelvis benpasset i tisdags rent träningsmässigt var bättre.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Se ovan.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Altas – Bicep

VECKANS MOTGÅNG:
Sömnen. Jag har sovit fatalt dåligt denna veckan. Det är helt och hållet mitt egna fel. Det har helt enkelt varit för mycket jobb och lediga stunder. Därav detta inlägg som brukar komma på fredagar. Men imorgon är en ny dag, ny vecka och ny chans för bättre beslut.

VECKANS REFLEKTION:
Jag skrev om detta på min IG i fredags. Hur viktigt det är för mig att behålla lusten och glöden i min träning. Det som en gång fick mig att börja träna. Jag tog upp ett exempel från morgonens löpning som egentligen bara skulle vara ett snabbpass på 5-6 km men slutade med en magisk runda på 10 km längs vattnet i tidig morgonsol för att jag valde att ta mig tid. Frågan jag ställde mig själv och er som läser var om det är det värt att byta in 30-40 minuter från dagen för att börja dagen med ett längre pass. För att må bra? Är det värt att att äta en frukost on the go. Skippa platta håret. Scrolla mindre på telefonen för att jobba ikapp? Och svaret, trots att stressen ibland river i magen, är alltid ja. ⁣⁣ ⁣⁣Jag vet att jag kommer få stressa ikapp lite på morgonen för att hinna. Men jag vet även hur jag ska tänka för att inte låta det förstöra för mig. Prioritera både tid, måsten och tankar. För det är inte så jävla lätt att hinna alltid. Och speciellt med ett dåligt samvete som pockar på. “Jag borde.” Gah. Jag pratar mycket om det med mina PT-kunder men framförallt med mig själv. Påminner mig själv.

VECKANS HELL YEAH:
Går in på ett nytt block på min styrkeprogrammering idag. DET är jag väldigt taggad på. Det är tunga lyft och en jädra massa böj, pressar och drag.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: VILA.
Sön: Baksida + intervaller

VECKANS EXTRA:
Fortsätter bygga på min kunskapsbank och går denna helgen en Hälsokonsult utbildning på The Academy. Superintressant och framförallt en bra påbyggnad för det jag redan sysslar med. Allt jag läser på egen hand samt via olika utbildningar applicerar jag i mitt dagliga arbete. Det är så oerhört viktigt att aldrig stagnera. Kunskap är en färskvara, vi får inte glömma det.

58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *