Veckans träningslista V4

VECKANS PASS:
Måndag: Vila.
Tisdag: HIIT-pass med fokus axlar & bål.
Ons: 13 km lugnt distanspass.
Tors: 12 km lugnt distanspass.
Fre: Vila.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Det får blir tjejerna jag sprang med i onsdags. SÅ härligt att springa i långt med ett gött gäng igen.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
HIIT-passet var brutalt. 100 push-pressar med 12,5 kg hantlar känns.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Alesso Remix – Pressure

VECKANS MOTGÅNG:
Jag har haft så jädra ont i ryggen och nacken denna veckan. Var på Kankliniken igår efter löpningen och knäckte till samt masserade ut nacken. Ja ja jag vet, det var inte optimalt att köra pushpressar i veckan och jag kanske spände mig lite väl under distanspasset då det var glashalt ute. Men det är ju lätt att vara efterklok.

VECKANS REFLEKTION:
Satt och diskuterade med en bekant om att hon hade börjat spela paddel. Hon var superglad över att hon numera spelar 3 dagar i veckan och har hållit i detta i snart 3 månader varpå jag utbrister – “jäklar vilket paddelproffs du är!” Hon tittade på mig lite blygt, ni vet sådär “under lugg” och sa sedan “jag är inte direkt en paddelspelare…kan knappt säga att jag spelar..”.

Varför gör vi såhär mot oss själva? Förminskar och gör våra fantastiska prestationer obetydliga. Sluta med det. Paddelproffs! <3

VECKANS HELL YEAH:
Idag spelar jag in något riktigt roligt och träningsrelaterat.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Helkroppsstyrka.
Söndag: Distanspass 75-90 min.

VECKANS EXTRA:
Det är kul men något ansträngande för hjärnan att fokusera på mängd/volym/långpass denna veckan. Men det är bra! Blir extra träning för karaktären och jag tror denna höjningen kommer göra mina ben gott inför nästa veckas deload.

47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *