VECKANS TRÄNINGSLISTA V4

Veckans träning V4
Måndag: Vila (coachade Aller Media, men räknar inte in det som träning).
Tisdag: 30 min lätt + överkroppstyrka
Onsdag: Uppjogg 10 min därefter 12 x 1 min hårt som fan med 1 min ståvila.
Torsdag: 60 min A1/A2
Fredag: Uppjogg 10 min därefter 12 x 1 min hårt som fan med 1 min ståvila.
Lördag: Vila
Söndag: Lugnt distanspass 90-120 min.

Veckans fokus:
Går in i ett nytt block denna veckan. Lämnar långa gnet intervaller bakom mig och kortar ner dem samtidigt som jag ökar farten. Högintesivt och rappt. Många av passen kommer köras inomhus då jag inte har råd med att ramla på någon isfläck. Jag får INTE dra på mig någon överansträngning heller. Stay SAFE fram tills 19 februari.

Summering föregående vecka
Veckans bästa pass:
Långpasset i söndags med distansgänget. Sprang 25 km runt ett isigt Stockholm och har aldrig känt mig starkare. Benen bara gick av sig själva. Fantastisk känsla.

Veckans utmaning/motgång:
Ingen alls. Det rullar på bra.

19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *