Veckans träningslista V4

Tights finns här (klick!) och topp här (klick!)

VECKANS PASS:
Måndag: Vila.
Tisdag: 12 x 1 min intervaller 4.20 fart med 1 min löp 5.10 fart mellan + tröskellöp 15 min efter.
Ons: 90 min löpning med fartlek.
Tors: Nightfight Kampsport.
Fre: Squat Clean complex + 24 min AMRAP + 70/20 intervaller 30 min.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Jag och Linnea körde CF idag och konstaterade hur längesedan det var vi tränade ihop. Och hur roligt vi har när vi väl kör ihop. Men vet ni vad det bästa är? Nu när vi bor i samma hoodz så kommer det inte vara ett issue längre att få ihop träningen.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Mitt pass idag var grymt bra (och låångt). Tror jag spenderade 2.5 h på gymmet. Men allt kändes bra och kroppen levererade på allt.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Spice Girls – Wannabe.

VECKANS MOTGÅNG:
Har en januaridipp. Eller nej, jag ska inte skylla på januari. Jag vet vad det beror på. Dippen började härja direkt efter jag beslutade mig för att ställa in halvmaran i Barcelona. Vips så stod jag utan ett kortsiktigt träningsmål. Skit.

VECKANS REFLEKTION:
Den här dippen har upptagit lite tid bland mina tankar. Men vet ni? Jag har löst det genom att variera min träning lite mer under denna veckan. Addera kampsport och flåsiga wod:ar. För antingen gräver man ner sig eller så fortsätter man framåt, men tillåter sig själv att göra lite annorlunda. Man finner lösningar helt enkelt.

VECKANS HELL YEAH:
Har fått så mycket respons på kampanjen med Stadium. Blir så glad av det – tack för det!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Kampsport + fys med Viktoria & DUNKARDAX på Kampsportstadion.
Söndag: Långpass.

VECKANS EXTRA:
Var ute och cyklade gravel häromdagen – magi! Nu kan våren komma.

54

3 svar till “Veckans träningslista V4”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *