VECKANS TRÄNINGSLISTA V40

Veckans träning V39
Måndag: 4 x 8 min intervaller.
Tisdag: Benpass.
Onsdag: Vila.
Torsdag: Turkiet.
Fredag: Turkiet.
Lördag: Turkiet.
Söndag: Turkiet.

Veckans fokus:
Blir en lugn vecka då jag åker till Turkiet på onsdag med Friendcation. Där kommer fokus ligga på jobb och min träning kommer i andrahand. Vi har lite yogapass inplanerade och hike:s men jag räknar inte detta som träning. Men löpskorna åker med och när jag får tid så kommer jag dra ut på små korta löprundor. Och hinner jag inte, ja då är det okej det med.

Summering föregående vecka
Veckans bästa pass:
Körde 15 km lugnt med Natta i lördags som kändes bra i benen. Jag kände mig stark och krispig genom hela passet och hade bra stuns i steget.

Veckans utmaning/motgång:
Ingen alls. Har rullat på riktigt bra.

8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *