Veckans träningslista V41

VECKANS PASS:
Måndag: Löpintervaller + cirkelträning.
Tisdag: VILA.
Ons: VILA.
Tors: VILA.
Fre: Cirkelträning.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Elin och Felicia som tappert körde 100 reps utmaningen med mig i Toscana medan alla andra drack vin. Bra tjejer!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Jag hade ett riktigt roligt träningspass på Damlas Bootcamp som jag hoppar in lite på nu när jag kör “skoj-träning”. Så det får bli veckans bästa träning, jag menar, jag har inte så mycket att välja mellan om man säger så.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Yaeji – Raingurl

VECKANS MOTGÅNG:
Jag har haft så förbannat ont i min mage denna veckan, det känns som att mina äggstockar skvalpar mot taggtråd. Det påverkar mig något oerhört då jag mår väldigt illa och inte riktigt har samma energi.

VECKANS REFLEKTION:
När jag tränade som mest i våras fick jag kommentarer om jag inte borde ta det lite lugnt och nu när jag tar det lugnt så får jag frågor om jag har lagt triathlon på hyllan. Jag visste inte att man var tvungen att träna på ett visst sätt eller antal gånger i veckan för att kunna kalla sig triathlet eller att man sysslar med triathlon. Jag var lite nere över att jag inte var sugen på att varken cykla eller simma i början av månaden. Jag trodde verkligen att jag hade helt tappat det och att jag skulle lägga av. Men sen gick dagarna och jag insåg att jag bara inte var sugen där och då, men att jag fortfarande älskade det. Men precis som allt med kärlek så behöver man ibland mindre utav det och ibland har man en liten svacka. Det gör ju förhållandet bara starkare, eller hur?

VECKANS HELL YEAH:
Allt är nu klart med vårt tränings-staycation i Göteborg tillsammans med  och 35 underbara tjejer. Jäklar vad vi ska svettas tjejer!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Långpass ca 15 km.
Söndag: Tung styrka med fokus på ben.

VECKANS EXTRA:
Hade ett givande möte med Reebok i morse,vad som händer får ni se! Ja nu är jag sådär hemlig som man bara stör sig på, ha!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *