Veckans träningslista V42

VECKANS PASS:
Måndag: Vila.
Tisdag: 4 x 2 km tröskelintervaller på morgonen & benpass på kvällen.
Ons: Axlar och triceps + långpromenad.
Tors: Vila.
Fre: Baksida ben + rygg.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Mitt benpass med Alexander var snabbt, effektivt och väldigt kännbart. Vi båda hade lite svårt att gå dagen efter.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Jag har varit rätt energilös denna veckan så har inte tryckt på så som jag brukar i träningen, vilket leder till att jag inte riktigt har någon utvald bästa träning. Får hoppas att det blir bättre i helgen.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Audioslave – Be yourself.

VECKANS MOTGÅNG:
Tiden och energin denna veckan. Jag har sjukt mycket att göra och har prioriterat att återhämta mig och vila mer än att köra på. Vilket är bra och precis så jag ska göra. Men det är klart att jag hade velat ha det annorlunda.

VECKANS REFLEKTION:
Jag har nog inte reflekterat så mycket denna veckan utan mest försökt kört på. Och varit förbannad. För jag har PMS och då är jag förbannad. Vilket inte direkt ger något utrymme för reflektion då jag mest går runt och vill boxa folk i huvudet samtidigt som jag känner mig som en flodhäst.

VECKANS HELL YEAH:
Är Veckans löpare på Marathon.se denna veckan – finns att läsa här.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Långpass 75-90 min.
Söndag: 5 x 2 km intervaller.

VECKANS EXTRA:
En av mina online-pt kunder sprang sin FÖRSTA MIL i veckan. Vi firade med videodans.

49

4 svar till “Veckans träningslista V42”

  1. Motgångar är skit men det kommer alltid en ny dag och en ny vecka! Ska in och läsa på marathon.se nu. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *