Veckans träningslista V43

VECKANS PASS:
Måndag: Löpning 20 min 5.30 +10 x 2 minuter 4.00 tempo + 1 km 6.00 jogg.
Tisdag: Bencirkel + rygg.
Ons: Styrka överkropp.
Tors: Ursvik x-treme 15 KM.
Fre: Cirkelpass.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Denna veckan har jag fan levererat ett eget eminent sällskap. High five för dig Swica!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Det är helt klart mina pressar i onsdags. Trots att jag bommade på sista (56 kg) så är jag nöjd. Eller ja, bommade och bommade. Den kom upp men jag fick steppa bak ett steg för balansens skull vilket i mitt tycke inte är godkänt.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
The XX – Islands.

VECKANS MOTGÅNG:
Egentligen ingen motgång – men fan vad jobbigt det var att springa Ursvik X-treme. Är jag SÅ otränad? Helveteeeeee.

VECKANS REFLEKTION:
Byter coach i dagarna, det medför en hel del tankar. Kommer vi trivas med varandra, kommer min träning bli annorlunda, hur kommer kroppen påverkas. Ja men ni vet, det är ändå en hel del som ändras på. Men det är spännande. Gänget jag ska börja jobba med är asduktiga. Men mer om det nästa vecka.

VECKANS HELL YEAH:
Ser ut som att jag tävlar om 4 veckor. Whoops!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Långpass löp 15-20 km.
Sön: VILA.

VECKANS EXTRA:
Var på ett riktigt roligt Samsungevent i morse. Kommer ett inlägg om det i helgen.

30

2 svar till “Veckans träningslista V43”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *