Veckans träningslista V44

VECKANS PASS:
Måndag: VILA.
Tisdag: Långpromenad.
Ons: Benpass med Hans.
Tors: PT pass fokus helkropp – styrka, balans och koordination.
Fre: 5 km lugn morgonjogg.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
SÅ roligt att träna med Hans igen. Har saknat våra pass!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Det är nog benpasset med Hans. Vi fick till ett gäng riktigt bra övningar och båda kände sig starka. Jag hade sjukt bra kontakt i mina hamstrings vilket är en dröm för mig som har dominerande framsidor.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Tiesto – The Business

VECKANS MOTGÅNG:
Corona is back. HELVETE. Igår kom nya restriktioner vilket förändrar läget för mig men även mina PT-online kunder. MEN! Det finns lösning på allt och jag kommer i helgen skriva om många av mina kunderna upplägg och anpassa dem till att de kan köra dem hemma istället. Och för min egna del? Ja, det blir 1-1 träning på boxen och utomhus.

VECKANS REFLEKTION:
Jag har som många av er vet en grym coach som heter Mattias Reck. Han hjälper mig med att lägga upp min löpning och jag bollar väldigt mycket med honom gällande min träning. För någon vecka sedan bestämde jag mig för att addera upp med ytterligare en tränare och köpa 10 PT pass av en grymt duktig styrkecoach som ska levla upp mina lyft och helt enkelt hjälpa mig med vissa saker jag känner att jag har svårt för. Jag vill inte stanna av i min utveckling och jag behöver utmanas. Framförallt då jag vill bli ännu vassare i löpningen till nästa säsong. Jag hjälper så många dagligen att göra träningen till ett naturligt inslag i sina liv att jag många gånger prioriterar bort min egna utveckling. Och jag behöver vara vass. För hur ska jag annars kunna hjälpa andra? Det är ju därför jag läser olika studier på fritiden och grottar ner mig i olika typer av träningsläror för att hela tiden hålla mig uppdaterad inom hälsa och träning. Det är skönt att ha en timme i veckan där jag helt får koppla bort och låta någon annan bestämma över mig. Låta någon annan peta på min teknik. Låta någon annan se mina svagheter och framförallt – gräva i mitt mentala då jag har en del spärrar när det kommer till vissa moment.

VECKANS HELL YEAH:
Min höft har de senaste veckorna mått strålande. Thank you tung styrketräning för det!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Teamwod.
Söndag: Kuperat långpass.

VECKANS EXTRA:
Mina jeans är riktigt tighta om låren och rumpan, det betyder bara en sak: Benträningen gör sitt!

51

2 svar till “Veckans träningslista V44”

 1. Veckans extra-hallelulja!!! Så ska det låta, grym är du 🙂

  Vore intressant med löpanpassad styrketräning för att bli en bättre löpare, ett önskeinlägg.

  • Hej!

   Lyft tungt! 🙂

   Men jag kan skriva ett inlägg med mina favoritövningar. Men för mer detaljerade upplägg så rek att höra av sig för ett anpassat upplägg. 🙂

   Kram,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *