VECKANS TRÄNINGSLISTA V46

Veckans träning:
Måndag: Överkropp + bål.
Tisdag: Benpass.
Onsdag: 10 x 1 min tröskelintervaller
Torsdag: 45 zon alt vila. Får se lite hur dagsformen är.
Fredag: Vila
Lördag: 45 min lätt och lugnt efter flygresan.
Söndag: 10 x 1 min tröskelintervaller + ben.

Veckans fokus:
Komma tillbaka efter förkylningen så att jag kan träna kvalitativt och trycka på under mina två veckor i Spanien. Jag kommer leda olika träningspass, löpning, surfa samt få in min egna träning. Fullspäckat och precis min melodi.

Summering föregående vecka
Veckans bästa pass:
Ridningen och min socialrun på eventet med Salomon i torsdags. Började känna mig krasslig på eftermiddagen efter löpningen så är glad att jag ändå fick till den plus att det var en så härlig stämning på eventet.

Veckans utmaning/motgång:
Frustrerande att missa helgens egentliga träning men det är inget att göra åt. Vilade helt fredag och lördag samt joggade 5 km lugnt och lätt i söndags under Stadium Night Run. Min plan var att trycka på under loppet och sätta nytt PB på 5 km men det var bara att slopa det målet och lyssna på kroppen. Det kommer fler gånger!

P.s Du har väl inte missat min tävling med Salomon som just nu pågår på min IG? Du kan vinna ett helt löpkit för vinterlöpning. In och tävla!

14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *