Veckans träningslista V46

VECKANS PASS:
Måndag: PT-pass fokus styrkelyft och explosiv styrka.
Tisdag: Helkroppsstyrka med Hans plus flås.
Ons: Helvila.
Tors: Helvila.
Fre: 1000 reps wod med Maya.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Hans och Maya!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Mitt och Mayas köttarpass idag var insane. Kommer en video på passet nästa vecka.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Opal – Four Tet Remix

VECKANS MOTGÅNG:
Känns gnälligt att skriva Covid-19 så hoppar det och skriver istället min trötthet. Jag tror jag har brist om järn och vitaminer. Så får boosta upp mig själv under helgen.

VECKANS REFLEKTION:
Dubbla vilodagar har helt klart blivit min grej. Jag hinner återhämta mig ordentligt, ladda om och kroppen känns riktigt fräsch. Brukar programmera så jag har en köttigare träning dagen efter en dubbelvila. Sist körde jag tröskelintervaller i mitt långpass vilket gick faaa-aantastiskt. Häromveckan laborerade jag med att kasta om mina pass och bara det gjorde en hel del. Det är det jag gillar med träningen, man får aldrig stagnera och “bara lunka på”. Det är ett pussel. Och sånt är jag bra på.

VECKANS HELL YEAH:
Träningen är riktigt rolig just nu. Älskar att att jag investerade i PT-pass en gång i veckan. Det ger mig så mycket just nu.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Teamwod på boxen.
Söndag: Lugnt 75-90 minuters pass i skogen.

VECKANS EXTRA:
Jag går väldigt mycket överallt just nu. Det är nog det enda positiva med hela denna situationen vi befinner oss i. Visst tar det längre tid, men det får man ta. Går hellre hem till min kille eller hem till mig istället för att åka kommunalt under rusningstrafik. Speciellt de dagar när jag inte kör bil själv.

40

6 svar till “Veckans träningslista V46”

  1. När du kör ett lugnt långpass och ska hålla igång i en viss tid, mäter du ändå sträcka och tempo då eller hur tänker du kring det? 🙂

    • Ska jag endast springa 90 min så springer jag 90 min i ett tempo. Thats it. 🙂 passen kan se ut på en mängd olika vis. Ibland har jag tempoökning mitt i. Ibland kör jag tröskelintervall. Ibland har jag splitt. Beror helt på. 🙂

  2. Tack för att du imorse fick mig att avsluta passet med 100 utfallssteg bakåt. Körde ditt pass från IG häromdagen och lite annat kul. Precis när jag var klar tänkte jag ”åh vad skönt”. Tills jag kom på ditt ”avsluta med 100 utfallssteg bakåt”. Klarar hon klarar jag tänkte jag och satte igång. Så tack för det! Och mycket annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *