Veckans träningslista V47

VECKANS PASS:
Måndag: Vila
Tisdag: 8 km lugn löp
Ons: PT-pass
Tors: Överkroppspass med tabataintervaller på slutet.
Fre: Intervaller på bana. 6 min uppjogg – 5 x 2 min 4.20 fart med 30 sec löp mellan – 6 min jogg hem.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
I vår körde jag och L en hel del ihop på bana och idag fick vi till ett pass tillsammans på bana igen. Det var härligt – för vi är riktigt bra på att pusha varandra.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
PT-passet var på många sätt den bästa träningen denna veckan.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Alesso Remix – Pressure

VECKANS MOTGÅNG/ VECKANS REFLEKTION:
Det är inte en motgång att träna mindre i perioder. Men jag märker att blir mer slö av att ha långa dagar med plugg vilket direkt avspeglar sig på min träning. Denna veckan sitter jag framför datorn 9-18 utan någon möjlighet att gå ifrån under dagen förutom min timmes lunchrast. Det gör att min motivation att dra ut efter 18:00 är sådär. Men det är upp till MIG och jag har fortfarande turen att kunna dra ut på lunchen eller innan/efter skolan. Så jag vill inte säga att det är en motgång. Men min energidipp är väl det som påverkar. Och det är OK! För detta är inte för alltid, och man får helt enkelt ta att vissa perioder är lugnare än andra träningsmässigt. Det är bara för mig emellanåt, för oss alla.

VECKANS HELL YEAH:
Fick ett meddelande av coach Mattias idag där han frågade om vi inte ska skruva upp löpningen och lägga in hårdare pass från och med nästa vecka. “Det är dags nu..”. Oh yes it is!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Vila. Tar en promenad på lunchen för att tanka ljus bara.
Söndag: Benpass eller löpning, får se hur mycket energi jag har efter skolan.

VECKANS EXTRA:
Saffran. Det är fan ljusglimten i mitt liv just nu. Jag har saffran i allt.

39

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *