Veckans träningslista V48

VECKANS PASS:
Måndag: 75 minuters distanslöp zon 3.
Tisdag: 45 min Cykel BeCore.
Ons: 90 min intervallcykling +  överkroppsstyrka.
Tors: 30 min teknikpass simning på morgonen + 55 min progressiv löpning på kvällen.
Fre: Benstyrka.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Veckans träningskompis är Emelie som köttar på och numer även har anlitat samma coach som mig vilket gör att vi kan synka våra långpass. Så jädra bra! Jag kommer med allra största säkerhet sälja min trainer (hojta om ni vill köpa den) och enbart köra tillsammans med andra då jag inte kommer behöva pressa in långpassen hemma längre (tjänsledig ju!) så detta är perfekt.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Gårdagens löpning gick faktiskt väldigt väldigt bra. Körde distans i 5.40 tempo och därefter 6x2min intervaller i 4.55 tempo. Kroppen kändes fräsch och svarade bra på ökningarna.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Wake me up – Avicii

VECKANS MOTGÅNG:
Men det är ju den där jääävla simningen. Har ju varit så lack över den hela veckan. Blir lack bara jag tänker på det. Fan.

VECKANS REFLEKTION:
Oj, denna veckan har varit tung mentalt men fysiskt väldigt bra. Intressant hur det kan skilja sig åt så mycket. Utåt sett så ser mitt schema nog oerhört hårt ut och är vill jag poängtera att du absolut inte ska jämföra dig med hur jag tränar och tänk på att detta är upplagt av en coach som vet vad han sysslar med. Han känner mig, vi har ett mål och han vet vad min kropp klarar. Och även om jag börjar känna mig sliten nu så känns det ändå väldigt bra och min inplanerade vila på 3 dagar som är en del av min utveckling kommer sitta så bra. Men det mentala? Well, det är ett annat kapitel för sig.

VECKANS HELL YEAH:
Det får ni veta mycket snart 😉

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: VILA
Söndag: VILA

VECKANS EXTRA:
Fick en sådan jädra bra kontakt i benpasset  i morse, Är så glad att jag har börjat köra med gummiband, det gör så mycket.

0

0 svar till “Veckans träningslista V48”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *