Veckans träningslista V51

VECKANS PASS:
Måndag: Lätt överkroppspass + 1 timmes promenad.
Tisdag: ca 10 km löpning på löpband. 30 min uppvärmning + 3 x 3 min 4.40 tempo därefter 15 min löp i tröskelfart.
Ons: Benpass med fokus tunga böj supersat med utfallsteg.
Tors: VILA.
Fre: 90 min lätt löpning.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Ingen. Kört solo hela veckan. Får väl bli Netflix som höll mig sällskap på löpbandet då.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Trots något stel kropp och kort steg i löpningen pga strama fästen så gick det väldigt bra. Jag kände mig lätt och snabb.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Molly Sanden – Den som är den.

VECKANS MOTGÅNG:
Jag är en smula omotiverad. Jag tror det beror på att jag psykiskt har toppat mig själv dessa veckorna med ökenmaran och Musikhjälpen. Jag har liksom nått min kulm och famlar lite för att komma på rätt spår inför nästa tävling igen. Dessutom är jag trött. Jag vill bara att året ska vara över nu. Seså, next!

VECKANS REFLEKTION:
Fick en kommentar om att jag såg hälsosammare ut nu. Jag vet att personen menade väl då jag har lagt på mig lite och har fått tillbaka glöden. Men jag pallar verkligen inte höra kommentarer om vikt. Vilket jag även sa. Jag fattar att det inte är illa menat. Men helt ärligt talat – så här är det varje år runt julen, jag lägger på mig 3-4 kg då jag ÄLSKAR julmat/godis/bakverk och äter i princip dygnet runt. Kan man inte få göra det utan att bli påmind om att det “syns”. Jag kanske överreagerar, det är mycket möjligt har trots allt PMS, men vadfan. Så trött på att snacka kroppsform.

VECKANS HELL YEAH:
Ska norrut i helgen.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Skidor.
Söndag: Skidor.

VECKANS EXTRA:
Såg bilderna från kampanjplåtningen med Reebok. Herrejävlar, ser man ut så? Vill tapetsera varenda buss med bilderna.

57

3 svar till “Veckans träningslista V51”

  1. Åhh samma här. Så jävla trött på hetsen runt vikt. Jag lägger alltid på mig typ 3 kilo runt julen då jag älskar att äta massa gott. Problemet är att jag är kort som satan så det syns massor direkt. Och jag bara väntar på alla jäkla onödiga kommentarer i jul.

  2. Kan inte hålla med mer. Oavsett vad det gäller så lyckas fokus ändå ALLTID hamna på kroppen och dess vikt och form. Jag har fött två barn- efter varje graviditet har den första kommentaren ALLTID handlat om min kropp ( viktnedgång- vilket för övrigt är jävligt naturligt efter att ha varit gravid) och inte om att jag tryckt ut en livs levande frisk unge! Så snett, så snett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *