Veckans träningslista V51


VECKANS PASS:
Måndag: VILA.
Tisdag: VILA.
Ons: VILA.
Tors: Styrkepass överkropp + baksida ben.
Fre: Brickpass cykel 45 min + löp 12 km.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Veckans träningskompis(ar) är helt klart Karin och Viktoria. Riktigt roligt att köra ihop med dessa två muskelknippen.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Gårdagens träning, kan ni fatta att jag tog 105 kg i höftlyft? Det är bananaz!

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
So rich, so pretty – Mickey Avalon.

VECKANS MOTGÅNG:
Jag mår som sagt inte helt hundra och är rätt nere vilket jag tror speglar sig på min hälsa då jag har känt mig låg på energi och snuvig. Tog en extra vilodag förutom de två som var planerade av coach Simon i början av veckan. Det är ingen motgång att må dåligt, missförstå mig rätt, det är så livet ser ut och är. Men det är inget jag föredrar.

VECKANS REFLEKTION:
Fick frågan häromdagen om jag har ändrat min träning inför semestern för att “snygga till det sista inför att bära bikini”. Sådana kommentarer/frågor gör mig så jävla less. Helt ärligt talat, känns inte det lite 2016 att hålla på sådär? Har vi inte kommit längre? Jag deffar/tränar/äter -whatever- inte inför någon semester. Jag ser ut som jag gör och trivs väldigt bra med det. Ser inte syftet med att stressa med min kropp inför en semester för att sen gå runt på plats och vara stressad hur jag ser ut på stranden. Känns inte som någon vidare semester va?

VECKANS HELL YEAH:
Idag går jag på en eferlängtad semester och inleder 2 återhämtningsveckor. Det innebär mindre volymträning, fler vilodagar och en generellt lägre snittpuls i mina pass. Jag har ett långpass som ska göras någon gång under semestern samt 1-2 intervallpass, annars är det bara lätt träning och promenader.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: 30 min löpning innan vi åker ut till Arlanda.
Söndag: VILA.

VECKANS EXTRA:
Drar till Barcelona på träningshelg med min coach och 10 andra sköningar i Mars. Det ser jag extra mycket framemot nästa år!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *