Veckans träningslista V6


VECKANS PASS:
Måndag: Cirkelfys på morgonen och simtester 200m / 400 m på kvällen
Tisdag: Benpass
Ons: Cykeltester 2 x 20 minuter + 6 km skidor på kvällen.
Tors: Simning tröskelintervaller pyramidstege på morgonen och korta löpintervaller på kvällen.
Fre: VILA.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Veckans träningskompis blir….Alexander och Felicia! De får båda vara med då jag inte kan välja då våra pass var så sjukt bra och jag har saknat att träna med dem båda SÅ mycket.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Oj, svårt. Har haft riktigt bra träningar hela veckan (förutom torsdags) – men jag väljer cykeltesterna. För det gick bra och jag blev lite mer taggad på cykling vilket är ett STORT plus.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Nobody like you – Sun Soaked Mix

VECKANS MOTGÅNG:
Min jädra nacka. HERREGUD vad ont jag har haft. Och har. Sitter här nere i Skåne med en halv tub Voltaren inmasserad i nacke/rygg av min syster. Jag hoppas det lossnar snart.

VECKANS REFLEKTION:
Jag tänker en på mitt inlägg gällande mat. På era kommentarer, på vilken ångest mat fortfarande ger. Jag tänker på det samtidigt som jag får direktiv av kunniga personer om hur jag ska optimera min egna kost. Jag är tacksam för hjälpen men försöker hålla nere tankarna, för jag vill ju inte att dessa direktiv ska ta över helt. Fast att jag vet att de är väldigt bra och rätt så vill jag fortfarande “keep it simple”.

VECKANS HELL YEAH:
Jag är SÅ taggad på träning just nu. Mitt uppdaterade schema är utmanade och delvis rätt tufft, men det känns bra och min kropp svarar bra.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Förhoppningsvis kan jag köra fredagens pass här. Jag fick vila från det pga min nacke men jag hoppas verkligen jag kan springa löppasset. Det är ett distanspass på 35 minuter plus två serier av: 5 min låg zon 4 – 5 min hög zon 4 -5 min zon 5.  Avslutar sedan med 10 min zon 2 löp.
Sön: VILA.

VECKANS EXTRA:
Gjorde en grej i torsdags som kanske kommer resultera i en rätt rolig grej träningsmässigt i vår. Vi får se om några veckor!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *