VECKANS TRÄNINGSLISTA V7

Veckans träning V7
Måndag: Vila.
Tisdag: Kort och hårt. 10 x 1 min racepace.
Onsdag: 7-8 km progressivt.
Torsdag: Vila.
Fredag: Vila.
Lördag: 20-30 min lugn jogg med korta sprints på slutet.
Söndag: RACE!

Veckans fokus:
Att överhuvudtaget få in träningen och den kvalité jag behöver inför loppet. Det är ingen optimal uppladdningsvecka. Jag har fruktansvärt mycket jobb och reser dessutom t/r till Motala under torsdagen för ett filmjobb. Men, så är det och man får jobba med det man har istället för att stressa sönder. Hellre mycket jobb än inget alls. Jag är dessutom ingen elitlöpare, så varför ska jag ha de kraven på mig?

Veckans mål:
Barcelona Half.

Summering föregående vecka
Veckans bästa pass:
Mitt långpass igår. 25 km kändes som 5 km och jag var knappt trött efteråt. Kändes bara lätt, fräscht och oerhört skönt. Det märks att långpassen de senaste månaderna har gjort sitt och att träningen överlag har varit bra och planerats smart.

Veckans utmaning/motgång:
Tiden. Sömnen. Det är veckans motgång, men som jag skrev tidigare – det är mitt att påverka och jag äger det. Jag gör vad jag kan och tar beslut längs vägen som underlättar.

19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *