Veckans träningslista V8


VECKANS PASS:
Måndag: Simning teknik + fart. 500 m insim teknikträning därefter fartpass serier 26s per 25:a.  45s vila mellan varje intervall. 4x50m – 4x100m -2min vila -4x100m-4x75m med tempoökning sista 25m. Nersim 200m.
Tisdag: Löpning tröskelintervaller. 5min jogg + 15min zon3 därefter 3x15min mitten av zon4 med 2 min aktiv vila. Nerjogg 10min.
Ons: VILA.
Tors: Simning. 200m uppsim därefter 12x200m tröskelfart. Nersim 200m
Fre: Löptester + corestyrka.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Denna veckan var jag och simmade med Alexander vilket var jäkligt roligt, det ÄR så mycket lättare att simma med någon, fast att man kanske inte kör samma pass eller fart. Men bara att ha någon att gå dit med eller dela några ord mellan serierna är guld värt.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Simningen i torsdags. Jag gjorde 200 m intervallerna på under 4 minuter och kände mig så oerhört stark. Började nästan grina i bastun av lättnad. Är det nu det vänder? Som jag skrev på IG så är det fascinerande med detta inte att jag låg under 4 minuter per intervall. Nej. För tid när det kommer till simning är (för mig) inte lika relevant som känslan. Igår var jag stark. Igår älskade jag simning. Och då kan mirakel uträttas. Det är då utvecklingen sker och jag kommer framåt. Jag börjar mer och mer identifiera hur jag ska applicera tänkandet kring mina vilda känslor för simningen. Det är som ett stormigt förhållande som jag inte är redo att lämna än. Inte ens när 2 herrar i alldeles för små Colting-shorts kom och lekte Swimrun.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Crash – Burak Yeter.

VECKANS MOTGÅNG:
DÄR FINNS INGEN JÄDRA MOTGÅNG DENNA VECKAAAAAAN!

VECKANS REFLEKTION:
Har höjt kolhydraterna ytterligare, det märks allt mer i träningen. Har börjat notera små skillnader i ork, fokus och återhämtning. Det är oerhört spännande vad bra mat gör för ens träning.

VECKANS HELL YEAH:
Isen är borta och det börjar torka upp – det betyder att vi snart kan dra igång med långpassen ute igen!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: 60 min cykling. 4 x 8 intervaller i zon 4.
Sön: VILA!

VECKANS EXTRA:
Det är nästan spikat att jag ska springa ett längre lopp i sommar – vilket det blir får ni veta i mars!

0

3 svar till “Veckans träningslista V8”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *