Veckans träningslista V9

VECKANS PASS:
Måndag: Tungt benpass med pyramid set 60-90% benböj.
Tisdag: Vila
Ons: 16 km löp i 5.15-5.20 tempo + 6 x 1 min 4.30 fart.
Tors: PT-pass med fokus på baksida ben, bål och explosiv styrka.
Fre: Överkroppsstyrka med fokus på hangclean & pullups.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Mitt långpass med Natalie i onsdags var riktigt riktigt bra. Inte bara för det var veckans bästa utan för att vi hade det jäkligt trevligt på vår tur runt Kungsholmen i eftermiddagssolen.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
PT-passet var på många sätt den bästa träningen denna veckan, men jag måste säga långpasset.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Alesso Remix – Pressure

VECKANS MOTGÅNG/ VECKANS REFLEKTION:
Hur kan blir jag bättre? Vad kan jag göra för att utmana mig själv? Vad behöver jag tillföra i min träning för att utvecklas? Och framförallt – tar jag vara på den procenten som finns kvar att utnyttja när man tror att man har gett allt?

Jag investerar oerhört mycket tid, pengar och energi i min träning. Jag analyserar, ifrågasätter och utmanar mig. Det finns så mycket jag behöver bli bättre på. Så mycket jag behöver behärska. Så mycket jag behöver lära mig. Men samtidigt så får jag inte glömma bort hur mycket jag har åstadkommit och vart jag befinner mig idag. Allt jag gjorde igår och allt jag gör idag – det kommer underlätta morgondagen. Nästa löppass. Nästa tävling. Nästa whatever kan tar mig för. För allt hänger ihop och tänk så långt man ändå har kommit från den dagen man började. Har du tänkt på det? Har du tänkt på det du gör just nu nu nu? Och framförallt – creddar du dig själv för dina prestationer?

VECKANS HELL YEAH:
90 kg benböj och jag ville bara lassa på mer!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: 45 min lätt distans.
Söndag: Vila.

VECKANS EXTRA:
I sommar kanske det blir löpäventyr norröver. Can’t wait!

40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *