VECKANS TRÄNINGSLISTA V9

Veckans träning:
Måndag: Lugn promenad + rörlighet.
Tisdag: Axlar, rygg.
Onsdag: Ben.
Torsdag: 45 min zon 2/3.
Fredag: Vila.
Lördag: Långpass 75-90 min.
Söndag: Vila.

Veckans fokus:
Vara uppmärksam på hur jag mår. Var krasslig under förra veckan så kommer dra igång väldigt lugnt från och med imorgon, men kommer inte att tveka om jag fortfarande inte känner mig helt hundra. Det är så jäkla vanligt att man drar igång för tidigt och sen åker på en ny förkylning, eller ännu värre, något värre. Jag har haft kunder som har kommit till mig för hjälp med en rehabplan som har tränat trots de har varit sjuka och fått problem med hjärtat, migrän och hormonell obalans. Det är inte värt det.

Summering föregående vecka
Veckans bästa pass:
Tränade 30 min förra veckan och sen blev jag tyvärr lite krasslig. Så jag får väl säga lugna skidturer i solig backe på den.

Veckans utmaning/motgång:
Segt att inte må helt hundra, men hey – jag kommer tillbaka med mer energi.

10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *