VECKANS TRÄNINSLISTA V49

Veckans träning V43
Måndag: Styrka överkropp.
Tisdag: Vila.
Onsdag: 10 x 3 min 4.40 tempo/5.30 vila + ridning.
Torsdag: 60 min zon 2.
Fredag: Benpass.
Lördag: Vila.
Söndag: Lugnt långpass efter dagsform.

Veckans fokus:
Få en bra balans mellan återhämtning och kvalité på passen samt förbereda kroppen för att växla upp ytterligare ett steg. Jag kommer börja tweeka passen efter den 20e december och gå in i en hårdare fas. Ser framemot det!

Summering föregående vecka
Veckans bästa pass:
Oj, svårt att välja ett pass. Jag hade en sådan oerhört bra träningsvecka förra veckan. Men mina 10 x 3 minuters intervaller var hårda men jag kände att de var under kontroll. Hoppas på samma känsla denna veckan.

Veckans utmaning/motgång:
Tiden. Har en hel del på schemat denna veckan och vill inte tumma på träningen.

6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *