,

VI FRONTAR KAMPANJ MED H&M!

Foto: Fabian Wester
FOTO: FABIAN WESTER

Två saker, WOW har du sett kampanjen som vi frontar som gick live med H&M idag? Och nummer två, vill du också vinterbada med oss? Det kan du om du är med i Friendcation samt H&M Club. Men mer om det snart, låt oss titta på några av bilderna från plåtningen. Bilder som just nu pryder HM:s globala hemsida. Hur sjukt häftigt?


Vår tanke när vi startade Friendcation var att prestigelöst låta nya bekantskaper baserat på olika intressen växa fram.  Vi ville öppna upp till en gemenskap där alla var välkomna och låta plattformen organiskt växa till det den är idag. Friendcation har idag snart 15.000 medlemmar och jag och Louise anordnar alltifrån resor, events, föreläsningar, digitala meet-ups, träningsdejter till en plattform där varje individ har möjligheten att göra sin röst hörd.

Under årens lopp har vi teamat upp med olika partners och en av dem har varit H&M som vi under 2021 gjorde en work at home edition med. Vi belyste self boost (ta del av den stora Self Boost listan här!) och vad det betydde för oss men framförallt för våra medlemmar. Vi bjöd in våra medlemmar till att öppna upp och dela med sig av sina tankar och erfarenheter. Nu fortsätter samarbetet, självklart i samma linje – att må bra.

FOTO: FABIAN WESTER

Vad betyder vänskap och gemenskap för dig?
Att vara i en kontext där jag får vara mig själv och tillsammans med andra likasinnade uppleva livet. Att ta stora tuggor av livet med de jag tycker.

Att må bra och hur man gör det är olika för alla. För många av oss har dessa åren betytt att få vara mer utomhus och många har hittat vinterbadet. I vintras tog vi med oss Felicia och Jamie som också är en del av nätverket och vinterbadade tillsammans med H&M. Detta är nu H&M:s kampanj och vi är så oerhört stolta över att få göra detta tillsammans med HM.

Klicka här för att komma till kampanj

Men det stannar inte där. Vi vill göra mer och allt vi gör har alltid en tanke där de som är med i nätverket självklart är en stor del av. Så därför kommer vi den 12/2 anordna ett event ute på Smådalarögård. Följ med oss på en härlig lunch och uppfriskande vinterbad på natursköna Smådalarö Gård den 12 februari. Friendcation handlar om att skapa nya kontakter genom att mötas i olika sammanhang i och kring nya upplevelser. Ni får möjligheten att träffa nya bekantskaper för dagen – eller livet. Förutom lunch och vinterbad erbjuds bastu, inspiration från Friendcation och en välfylld goodiebag.

Hur var upplevelsen kring att vinterbada?
Jag vinterbadar med stor fascination och det finns få saker som skapar ett sådant adrenalin. Det finns en hel rad med hälsofördelar och framförallt för oss som springer mycket. 

*TÄVLING – HÄNG MED OSS PÅ VINTERBAD*
Tillsammans med H&M, deras medlemmar och Friendcation kommer vi den 12/2 ha en halvdag på Smådalarögård utanför Stockholm. Där äter vi en mysig lunch, bastar och vinterbadar. Det kan vara här du träffar en ny vän, eller en ny hobby? Sånt händer, ofta!  Friendcation talks och välfyllda goodiebags, vill du haffa en plats så ska du klicka dig in på den här länken och läsa mer om hur du tävlar. Vi ser enormt mycket fram emot att dela den här dag och den här upplevelsen med några av er. Vinnarna kontaktas senast 7 dagar innan eventet. Åldersgräns är 18 år för att tävla. Eventuellt boende i Stockholm ingår ej i priset. H&M anpassar eventet efter rådande covid-restriktioner och förbehåller sig rätten att ändra eller ställa in om riktlinjerna skulle ändras. OBS. Man måste vara medlem i både Friendcation och H&M för att kunna tävla. Tävlingsperiod: 16/1-4/2.

Vi ses!

5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *