VI SAMLADE IN 296 892 KRONOR!

Förra fredagen sprang jag ihop med inbjudna vänner och bekanta på Ascaros tak i förmån till Barncancerfonden och Run of Hope. Med mig hade jag Aron Andersson som några dagar innan hade hört av sig och sagt att han gärna ville vara med och samla in pengar. Det var en helt fantastisk dag med ett sådant engagemang att jag nu när jag sitter och skriver detta blir helt varm. Jag är så stolt över oss som körde på i 12 timmar och framförallt så är jag så tacksam för alla er som kom upp och sprang 1-2 timmar med oss på taket. Att vi skulle nå 100.000 var jag övertygad om men att det nästan skulle tripplas hade jag aldrig kunnat drömma om.

Jag tror jag körde runt 344 varv och passerade 8 mil. Vi hade räknat fel på milantalet men det landade däromkring.

Stort tack till alla er som var med och hjälpte till.

Barn och cancer hör inte ihop och tillsammans gjorde vi verkligen skillnad.

10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *