,

Villa de GuacaMaya


Här kommer lite bilder från vår villa i Tulum. Den ligger i utkanten av “stan” i en djungel och är helt fri från insyn. Som en liten oas. Jag trivs så oerhört bra här och stilen är precis i min smak. Louise och Calle scoutade helt rätt på AirBnB. Men det hade jag inga tvivel alls, de har bra smak båda två när det kommer till boenden.

Huset ligger ca 15 minuter med taxi från stranden med taxi samt ca 35 med cykel och har ett eget litet gym med AC, pool och städning varje dag. Det är två plan med 3 sovrum, 3 toaletter samt stora loungeytor och tvättstuga. Jag vill i kopiera allt, köpa mark och bygga ett exakt likadant hemma i Sverige. Dock hade jag uppgraderat gymmet med en trainer och ett löpband. Hur bra? Hade aldrig behövt lämna hemmet då.

Tyvärr checkar vi ut härifrån idag då jag och Calle ska bo två dagar på El Pez som jag har fått i födelsedagspresent. Så jag vet inte riktigt om det är så mycket tyvärr egentligen, även om ett eget hus är väldigt nice. Men hur som helst, mot El Pez och strandlocation de sista dagarna innan vi drar till Cancun och bor där 2 nätter. Hej!

 

0

0 svar till “Villa de GuacaMaya”

  1. Hej! Hur upplevde ni det att ej bo nere vid stranden utan behöva ta sig dit ner för sol och bad? Har hört att man ”ska” bo på stranden om man ska till Tulum men väldigt mycket är slutsålt nu inför jul och nyår. Du och Calle bodde ju vid stranden med, vilket förerar du om du jämför? Tog ni taxi till/från stranden? Lätt eller svårt att få tag i?

    • Hej!

      Jag tyckte inte det var några problem alls. Vi cyklade eller tog en taxi för 40 kr. Det är BETYDLIGT billigare att bo uppe i “byn”. Men visst, det var riktigt drömmigt när jag och Calle bodde två nätter på stranden med. Men jag gillade mixen och tycker inte alls det är några problem att bo uppåt. 🙂 Superenkelt med taxi också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *