Vinn ett par Reebok Floatride

I samarbete med Reebok tävlar jag just nu ut ett par Reebok Floatride löpskor på min Instagram.

Får ofta frågan varför löpning är så speciellt och varför jag springer. Och förutom att det är en grym träningsform så springer jag för känslan av frihet som infinner sig när allt klaffar i steg, fokus och andning. Det är vägen dit, den svettiga och många gånger inte allt för behagliga resan som gör att dessa små små stunder av perfektion blir så mycket större och så värda allt slit. Löpning för mig är lika mycket en attityd, ett uttryck för mina tankar och känslor som en träningsform.
För att ha en chans att vinna gör du följande:

》Följ mig samt @reeboknordics på instagram.
》Kommentera under bilden på min Instagram @joannaswica om varför just du springer SAMT ange din skostorlek.
》Vinnaren dras i slutet på veckan.

Lycka till! ?

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *