,

Vykort från Grekland

Det blåser en svag bris från havet som får min lugg att fladdra lite lätt. Mina solbrända axlar stramar och jag konstaterar att det kommer bli en varm natt på grund av den solbränna som börjar ta sig på olika delar av min kropp. Jag sträcker mig efter min avslagna cola zero och tittar upp. Framför mig glittrar det azurblåa havet med fläckar av grönt där solen lyser igenom klippkanter och rev. Det ligger en segelbåt och guppar vid den lilla strandkanten mittemot vårt hotell och jag hör röster skrattar.


Jag befinner mig på Sivota Retreat, som är ett av Apollos nya Playitas-koncept, i 5 dagar och blir mer och mer harmonisk. Hotellet är fräscht och nyrenoverat med mysiga små vrår och utsikt över bukten. Överallt ringlar sig små trappor som leder en ner mot poolen, baren, restauranger, crossfitboxen gymmet eller stranden. Det är stort utan att verka stort och vi vet redan nu att vi kommer återvända hit. Sivota, som ligger ovanför Parga-kusten i norra Grekland, är en mysig liten by som i mycket påminner om Kroatien. Det är lugnt, vattnet skiftat mellan blått och grönt och bergen som ramar in omgivningarna ger ett dramatiskt intryck.


Varför vi är här har många av er redan listat ut. Vi rekar träningsresor för Friendcation och slog ihop det med lite annat jobb som behövdes filmas. Ja, Louise och Ralph – en liten resande trio, testar och utvärderar, allt för att kunna erbjuda en så bra resa så möjligt. Och det är inte någon fråga om det kommer bli, utan när. Och då menar jag, när vi släpper länken. För datumet är satt och bara ordna med några små detaljer innan vi släpper resan som kommer ske i September.

Dagarna är lugna här nere. Jobb i skuggan och samarbetsshoots varvas med några timmar vid poolen/havet. Jag tränar 1-2 pass om dagen, utforskar staden och vägarna runtomkring till fots. Jag springer på nya vägar och virrar bort mig längs små grusvägar som slingrar sig upp och nerför kusten. Den lilla byn Sivota har resan charmat oss och vi (läs Ralph) är väldigt omtyckta av all personal. Folk är hjälpsamma och oerhört tacksamma över att turismen börjar vakna till liv igen.

Grekland är och kommer alltid vara ett av mina favoritländer. Och jag glädjer mig så att vi snart kommer återvända ner hit på vår träningsresa som Friendcation i samarbete med Apollo Sports äntligen kommer göra ihop.

Det börjar bli dags för en iskaffe och en nap i skuggan, vi hörs!

16

3 svar till “Vykort från Grekland”

 1. Hejsan!
  Har kommenterat en gång tidigare men har behov att göra det igen?
  Va inte orolig för vad vi ska tycka efter ” lynchingen” vi gillar dig ändå?
  Du verkar vara en otroligt go och fin person ?
  Hoppas du vinner( eller Dennis)
  Vilken söt liten pojke?
  Ha det gott
  Kram Jessica

 2. Har du tips på bra ”sportiga” bikinis med liten eller ingen urringning? Ser att du har en vit fin ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *