WE ARE MARRIED!

Jag har så mycket att berätta och visa. Men samtidigt så vill jag kapsla in allt för oss som delade denna helgen tillsammans. VILKEN HELG! Den var allt vi hade önskat och lite till.

Innan jag fortsätter med något annat så vill jag av mitt djupaste hjärta tacka så att alla hör. För dessa människor förtjänar att lyftas och att alla ska veta om exakt hur fantastiska de är. Av djupet av mitt hjärta, tack för att ni åtog er att vara fronten i vårt bröllop och sättet ni gjorde det på.

Alexander – Min best man och en av mina stora kärlekar i livet. Jag kommer alltid minnas hur vi står bakom stenmuren och gråter ömsom skrattar för att jag väser att vi måste skvallra om någon för att jag inte ska börja gråta igen. De minuterna innan bröllopet kommer jag alltid bära med mig.

Louise & Niklas – våra toasts och bästa vänner. Självklara och fantastiska. Jag kan inte med ord förklara hur mycket jag älskar er. Fortsätt inspirera mig. Ni är livets rus.

Maja – min guddotter, best woman och en av de coolaste jag vet. Älskar hur du nyfiket tar dig framåt I livet. Sluta aldrig med det.

Kristin – en vänskap som under åren har blivit nära och har en ömhet som fick oss båda att utan att tveka vilja fråga dig om du kunde viga oss. Vi tycker om dig något oerhört och är tacksamma för allt du har gjort.

Mina syster Catta och mina föräldrar. Som jag sa I mitt tal. Vi älskar varandra djupt oavsett vad och det är ni som har format grunden till vem jag är idag. Tack.

Slutligen, min svåger Magnus med familj och mina svärföräldrar. Äntligen är vi familj på riktigt. ♡

Men jag lovar att det kommer komma lite mer uppdateringar. Men just nu är fokus på hångla, vara ledig och prata om helgen. Bara vi två, jag och min man. ♡

125

4 svar till “WE ARE MARRIED!”

  1. Så fint, så fint!! <3 Gratulationer och lyckönskningar!
    Kul att få en glimt av Herr Swica efter alla år.

  2. Åh!!! Grattisgrattisgrattis till kärleken!

    Njut av smekmånaden och så längtar vi efter mer från er helg, det jag sett redan har ju varit magi ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *