,

WEDDING LOOK

Jag har alltid vetat hur min klänning ska se ut vilket resulterade i att jag ritade upp den på några minuter på en skrynklig servett med ett gäng viktiga detaljer: Släp, handsydda stenprydda detaljer, lågt skuren sexig rygg med få knappar. Modellen är som mina slinkiga klänningar brukar vara, lite ledigt och väldigt “drog bara på mig detta.” Allt detta skapades från scratch av otroliga Faride på Farides Syatelje. Hon fångade alla mina önskemål och tillsammans skapade vi min drömklänning som innehöll alla mina önskemål. Jag betalade ca 10.000 kr (efter dragen kompis-rabatt) för att få den uppsydd inklusive 3 fittings. Ett oerhört bra pris för ett fantastiskt handverk.

Till min look hade jag en pärlväska som jag hittade i Köpenhamn för ett par veckor sedan samt ett par enkla slingbacks (som bara var med på bild då jag redan hade bestämt att jag ville gå barfota).

Vidare till mitt ansikte, oj vad oroliga vi var med tanke på vädret. 32 grader stekande sol är inte helt lätt för ett smink att hålla sig fräscht o. Men det gick och självklart på grund av bra prepp av hud, grymt bra jobb av Felicia och en liten solfjäder som viftades frekvent. Hur sminket skulle se ut var en no brainer, elegant men med en twist av pärlor och stenar. Fanns bara en person för detta och det var såklart min otroliga vän Felicia. Hon gjorde mitt smink dessa 3 dagar och vi varierade alla dagar.

Håret var en sleek enkel knut där vi utökade längderna med löshår. Jag blev så glad när Mahbobeh (min frisör på Björn Axen) erbjöd sig att ta en detour på sin egna semester i Italien för att hjälpa mig. Hon är one of a kind.

Jag gick barfota och fortsatte vara barfota i 12 timmar. Hade absolut ont i fötterna dagen därpå men helvete vad härligt det var. Frihetskänsla och en härlig kontrast.

Min look blev precis som jag hade tänkt mig och jag har aldrig känt mig så snygg i hela mitt liv. Tack till alla er som var med och gjorde mig fan-fuckiing-tasisk!

91

9 svar till “WEDDING LOOK”

  1. Så sval och snygg! Fantastiskt med sminket. Jag gick igenom hela min semester utomlands med svettdroppar i fesjet, inget smink överlevde det, haha..

  2. Vilken känsla att få känna sig fab en sådan dag! Inte förrän jag minns mitt eget lilla problem med färgen på buketten så ser jag att du inte hade blommor i hand. Och då känns det helt naturligt – varför bära runt på blommor?! I hår, kyrka, på bord och bilar – men i näven liksom?! ?
    Stort grattis!!

  3. Tack för att du ger oss en kik in i bröllopet och tänket med outfits! Bjussig och inspirerande tom för en singelpingla! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *