What about podd?

I slutet av veckan kommer podden jag spelade in med gänget bakom “Bara gör´t!”, Jag sitter faktiskt och väntar på att de ska skicka över den i skrivande stund. Alltid lika spännande att lyssna igenom något man har spelat in för första gången. 9 fall av 10 sitter jag och tjuter medans jag gömmer mig bakom bakom mina händer. Jag har en förmåga att garva högt åt mig själv, det är fruktansvärt underhållande att lyssna på sig själv. Jag menar LÅTER man verkligen sådär?

Jag vet att några av er har efterfrågat tidigare podcasts jag har spelat in, så tänkte dela med mig av dem här.

Första podcasten jag gästade var Jennifer Mattssons podd (även känd som Jen4Jen). Jag var nere och firade jul för 2,5 år sedan och vi möttes på Starbucks Malmö för att spela in. Det var nervöst, men oerhört spännande och jag minns hur jag testade olika tonlägen innan i bilen. Ni hittar avsnittet här.

Andra podden jag spelade in var ett halvår senare då jag gästade FLAWD podcast som Peter driver. Vi spelade in via telefon och snackade en del
mitt talesätt “att se träningen som sin catwalk” och att jag hade drämt ner näven på en motorhuv för att jag var förbannad tidigare den dagen. Det där polska temperamentet ni vet. Ni hittar det avsnittet här. 

Mer om min tredje podd kommer om några dagar. Den är rätt rolig, vi skrattade en hel del när vi spelade in, blir spännande att lyssna på.

Hoppas ni gillar de andra två så länge. Hej!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *