what up?

Kikar in och visar att jag lever. Har lite dåligt samvete för att bloggen i princip står stilla just nu men det måste vara så nu. Jag håller på att stänga året för Swica AB, skriver avstämningar, förbereder inför att ett gäng nya PT kunder som ska dra igång det nya året ordentligt med 3 månaders onlineträning med mig. Vi håller även på att preppar inför kampanjstart för Abrand Jeans samt slutför en pitch. Mitt i allt detta så slutför vi studiorenoveringen och jag skriver hemtenta. Nämnde jag att jag flyttar om en vecka?

Så. Därför är det lite tyst här inne just nu. Ser så framemot att ta julledigt från och med onsdag nästa vecka och fokusera på flytt och mina PT-kunder. Fota. Bara sitta ner och skriva skriva skriva.

Herregud vad jag är redo för ett nytt år. Det känns som många utav oss kommer vända blad lite. Förhoppningsvis har hela Covid-19 situationen lugnat sig lite och vi kan öppna upp showroom/studion ordentligt, så som det ska vara. Jag ser även framemot att presentera mina nya samarbetspartners och bli ännu mer “rörlig” i mitt arbete.

För er som inte har sett så är första delen av min Q&A postad på min IG. Oh! Höll på att glömma – imorgon ska jag och Louise prata Sociala Medier för ett gäng elever på IHM. HUR kul?

Okej, got to go. Ska träna sen ska jag läsa en studie om ledbandsskador och ha en digital mastermind-AW med Sara Öhman och Sara Rönne.

Vi hörs snart (ordentligt) igen,

<362

Ett svar till “what up?”

  1. ANDAS SWICA!

    Gör det du ska , vi finns kvar här när du är redo igen!!
    Stort lycka till med flytt, avstämningar och nya utmaningar!!
    Sköt om dig och ta hand om dig!!

    Stooooort kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *