WHATS UP?

Det blev lite längre paus här inne än jag hade tänkt. Vilket är bra, för augusti går i rasande fart och hur mycket jag än längtar efter att få sätta mig ner och skriva så får jag ingen ro. Men så sitter jag ändå här vid mitt lilla cafébord i köket med fingrarna dansandes över tangentborden när jag BORDE packa inför Lofsdalen imorgon, när jag BORDE träna, när jag BORDE ta tag i mina kvitton, när jag…Äh.

Jag borde så mycket, frågan är, vad behöver jag?


Whats up?


BOKEN
Boken har tagits emot med öppna armar och fått så oerhört fin feedback. Jag var med i Nyhetsmorgon (se klippet här) och SVT Morgonstudion (se klippet här) förra veckan. SVD skrev en superfin artikel om mig (läs den här) i går och det är flera intervjuer på gång under de kommande 10 dagarna. Jag älskar att se hur många ni är som delar med er av att ni har köpt boken och det är så otroligt häftigt att se hur den diskuteras. Jag ser så framemot bokreleasefesten den 26:e och kan nog inte med ord uttrycka mig hur häftigt det är att se den färdig i era händer.

BRÖLLOPET
Oh herregud vad nära det är nu. Bröllopet är 2 veckor bort. TVÅ veckor. Förstår ni hur nära det är? Jag ska hämta klänningen nästa vecka samt provsminkas och fixa det allra sista. Vill ni veta mer om bröllopet så tar jag upp alltifrån planering och hur vi har tänkt i en YT-video. Går igenom allt helt enkelt så kika på den. Den 30e drar vi ner till Florens och sen tar jag semester i 3 veckor.

FRIENDCATION
Vi har, som många av er vet, blivit med kontor. Vi sitter på Hagagatan 3 numera och det är oerhört skönt att ha ett riktigt kontor att gå till. I september flyttar Hannah Bergwall in som kontorskollega och i november får vi en praktikant som pluggar event/rese-konsult. Hur stort?! En annan stor grej som händer är att jag och Louise spelar in en stor kampanj på kontoret på måndag. Ska bli så roligt att dela den med er.

SWICA AB
Mina samarbeten för hösten är klara och på det så börjar föreläsningar och moderator-uppdrag bokas på. Nytt för hösten är att jag finns att bokas för programledarjobb, föreläsningar och moderator-uppdrag på Booky.se. En annan rolig happening är att jag kommer tala på scen den 11-13 november på Allt för Hälsan mässan.

SWICA x WILD
Nästa vecka släpper jag ett stort samarbete tillsammans med Astrid Wild. Kan inte säga mer än så. Eller jo, en sak till – det är limited edition så det är VERKLIGEN if you snooze you loose kind of thing.

LOFSDALEN
Imorgon åker jag och Louise tillsammans med 10 tjejer till Lofsdalen för 4 dagars äventyr. Häng med i storys och IG, vi kommer självklart posta en recap här på bloggen sen.

LA PARED
Vi har släpps två veckors träningsresa i Fuerteventura i november. Bootcamp och surf, samma som förra året. Första veckan är snart fullbokad, men det finns platser kvar på vecka två. Boka här!

MIN EGNA TRÄNING
Går på sparlåga, tränar 3-4 dagar i veckan, har ett par lugna veckor pga operationer och låg energi. Går på ny programmering när jag är tillbaka från min smekmånad. Som det ser ut nu så springer jag nog Sthlm halvmara den 17e sept som pacer för Alexander.

8 VECKORS LÖPUPPLÄGG

Det blev en sådan otroligt succé med sommarupplägget att jag valde att fortsätta med dessa typer av upplägg även för hösten. Så nu ligger “Basic” och “Level Up” uppe här på min hemsida. Du hittar dem i menyn eller här. Jag tar såklart fortfarande emot coachingklienter men är för närvarande fullbokad fram tills 1 okober.

YOUTUBE
Ni har väl inte missat Youtube? Ny video varje onsdag. Klicka här för att komma till min kanal.

Kram,
J24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *