“When life gives you lemonade, make lemons. Life will be all like “What?!”Fick en del frågor gällande detta fräscha set från Nümph när jag var nere i Mexico och hade på mig det. Funkar med sandaler, heels och sneakers. Kan tänka mig detta med en hårdare skinnjacka, sneaks och bakåtslickat hår med ett par stora solglajjor i sommar. Kanske på festival? ELLER med ett par nätta heels och stort fluffigt hår med massor av smycken som rasslar när jag går.

Är inne på set just nu och lager på lager, så roligt att mixa med massa olika detaljer.  Kan det bli vår nu? För jag har en jädra massa roliga outfits som vill ut och luftas.

0

0 svar till ““When life gives you lemonade, make lemons. Life will be all like “What?!””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *