WORK LIFE BALANCE MED MICROSOFT

I samarbete med Microsoft

Efter nästan 2 år av ett nytt sätt att leva börjar samhället sakta men säkert gå tillbaka till det normala igen. Eller? För vad är egentligen det normala? Har vi skapat oss ett nytt sätt, en ny vardag med nya insikter och vilja att leva våra liv. Jag tror och framförallt så hoppas jag det.

För min del, som många av er vet som har följt mitt och Microsofts samarbete här under det senaste året, så har livet förändrats under de senaste åren. Det har inte varit lika drastiskt som för många när det kommer till jobb, jag har ändå varit lyckligt lottad genom att snabbt ställa om min träningsverksamhet till online-baserad coaching och finna andra vägar för Friendcation. Jag blev inte begränsat i mitt sätt att jobba, snarare tvärtom. Att jobba digitalt och så som jag har valt att designa och bygga mitt företag har fungerat väldigt bra under dessa två åren. Och det har gett mig värdefulla insikter kring hur jag vill fortsätta jobba, hur jag vill fortsätta leva mitt till. Jag kommer förändra vissa delar men jag kommer även behålla mycket av det som redan är.

Min Surface Book3 är en stor del av mitt liv och jag vill fortsätta utveckla det digitala i mitt liv. Det är inte bara att jag kan vakna upp på nya platser och slå upp datorn. Det handlar om så mycket mer än så. Det är en livsstil att bejaka och utforska sina drömmar. Att inte begränsa sig är ett sätt att leva. Ett state om mind. Och mitt state of mind. Mitt flow.

Mina 3 veckor i Grekland är ett typiskt exempel på hur jag kombinerar work life balance. Hur jag har skapat mig ett flow tillsammans med min Surface Book 3 där jag kan njuta av ett nytt land, jobba med det jag älskar och träna. Jag hinner med att vara social men även få in den tiden jag behöver för att själv må bra, för att själv utvecklas och finna nya sätt att utveckla min kreativitet på. Jag utforskar livet och låter livet komma till mig. 

Förr kunde jag känna lite som att jag hade något att bevisa och hade lite känslan som att jag behövde rättfärdiga hur jag har valt att jobba. Mycket ligger hos mig själv men det går inte att frångå att det fortfarande ifrågasätts OM man verkligen jobbar när man inte har en fysisk adress att stämpla in på. Detta tror jag kommer förändras, eller nog redan har gjort, för den fysiska adressen är inte längre ett krav och ett måste.

Jag surfar längs vågorna som skapas av alla möjligheter som jag skapar mig. Och det är det något jag verkligen inte vill göra annorlunda i mitt liv så är det just det här.

Och för att jag ska fortsätta göra detta och ha ett rätt mindset så har jag ge mig själv 3 löften.

1. Att varje månad testa något nytt, oavsett om det är ett nytt cafe, maträtt eller sport. Högt som lågt, men jag vill tillföra något nytt i mitt liv.

2. Fortsätta säga nej och våga förändra det som skaver.

3. Fortsätta med mina admin-dagar en gång i veckan. De får mig att må bra och att ha en obokad dag som är helt tom i kalendern har gjort mig till en mer balanserad person.

Frågan är vad ditt löfte till dig själv kommer vara?

6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *