,

The XX och gindrinkar i tekoppar.

Vilken dag vi hade igår. Från att ha lite vaga planer  till en spontanlunch som ledde till takfest och dans. Men låt mig börja från början. Efter lite häng på hotellrummet drog vi bort till festivalområdet för att hämta en krans och hänga lite i Interfloras monter. Sen var det dags för vätskepaus och vi promenerade bort till Villa Belparc för lite Kiwi-spritzers och lunch.

Där satt man sen och mådde oförskämt bra. Den känslan höll i sig i sisådär 15 minuter innan det började det regna och vi fick hetspromenera tillbaka till hotellet för att byta om till jeans och jacka då det på en sekund även blev vinter i Göteborg.

Tog ett vätskestopp på Tacos & Tequila där vi mötte upp Erik och Maja. Det fylldes snabbt på med folk och tillslut var vi ett glatt gäng på 8 personer som efter någon timme tog trapporna upp till en takfest som pågick precis ovanför oss. Blev serverad gin i tekopp, hade dansbattle med diverse folk och höll på att bli i kastad i bubbelpoolen ett flertal gånger. Vid halv nio fick vi bråttom och tjugo minuter senare stod vi i publiken med bultande hjärta och förväntningar fick hela kroppen att vibrera.

Och som jag trodde så levererade The XX. De levererade så mycket att jag inte kunde stå still. De är så oerhört duktiga och det är något alldeles speciellt att lyssna på ett av sina favoritband live, speciellt när man varje dag de senaste 7 åren har lyssnar på deras olika låtar minst 2-3 gånger per dag. De finns liksom med i nästintill varenda spellista.

Efter XX traskade vi bort några meter till nästa scen där Major Lazer skulle spela. Lyckades även hitta Natali och hennes kille i folkvimlet. Sen började marken gunga och Major Lazer gick på. Det var som ihopmixade remixar brukar vara – röjjigt med en jävla massa pyroeffekter. Thats about it.

Avslutade kvällen med Rebecca & Fiona samt Diplo på Bananpiren. Kastade dock in handduken vid halv två. Denna damen behöver sin sömn om hon ska orka ännu en dag. Dags att göra sig redo, vi ses!

 

 

8

2 svar till “The XX och gindrinkar i tekoppar.”

  1. Starstrucked som en tonåring när du stannade till igår!! Tack för kramen. Hoppas du har en kul helg i Göteborg.

    • Jag blev väldigt glad att du vågade stanna mig och tyckte det var så roligt. Lycka till med resan nu! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *