,

Zalando Beauty Launch

Kavaj Just female – Jeans Lee (Klick!) – Blus Alix The Label (Klick!) – klackar Jennie Ellen – Väska Chloé – Solglasögon Pilgrim.

Igår mötte jag upp Natasa, Jannike, Cornelia, Evelina & Felicia på söder för en kväll med Zalando som Presskontakterna hade bjudit in till.  Äntligen lite söderhäng tänkte jag när jag fick inbjudan. Extra roligt var det att middagen hölls på Esteriör som jag bara har gått förbi men aldrig varit inne i, och definitivt inte ätit middag i.


Som ni ser så hade vi det bästa bordet. Det är alltid intressant hur bordsplaceringen blir och somliga byråer vågar ta ut svängarna ordentligt och mixa, medan andra plays it safe och sätter personer som redan känner varandra / vänner ihop. Det kräver också en del kunskap då man förväntas ha koll på vilka som hänger med vilka samt kunna skapa en dynamik vid borden.

Jag blev genuint glad över att få hänga mer med Jannike och Evelina som jag bara har träffat någon gång tidigare. De är två helt olika personer men väldigt spännande på sitt sätt. Jag rådiggar Jannikes höga bullriga skratt som får mig att skratta minst lika högt och blir oerhört inspirerad av Evelina. Felicia är ju som ni vet min ständiga powerbabe och Natasa  samt Cornelia är en nya bekantskap som även var med på mitt event med Björn Axén. De är två riktiga beautyjunkies. <3

Kvällen var riktigt bra och jag fick chansen att klämma och känna på ett flertal intressanta produkter. Ser framemot att få visa er dem på story sen. Jag tror ni kommer digga läppstiften.

Jag gjorde ett samarbete med Zalon by Zalando i mars, vilket är en annan del av Zalandos brand. Det är ett eget fristående brand som erbjuder digital styling med Zalandos produkter. Så det känns riktigt roligt att Zalando nu börjar med skönhet. Jag gillar deras koncept och enkelheten.

Hur som helst så var det en jäkligt kväll och jag tror vi vann antal påfyllningar av vin. Vår servitör skämtade med oss att han inte trodde modefolk drack för det var kalorier i vinet. HA. Inget som bekymrade oss garvade vi tillbaka och skålade ytterligare en gång.  Jag fick dock hålla mig i skinnet då jag har dubbla pass idag. Har redan kört ett pass och ska efter lunch simma tröskelintervaller som just nu känns öääändligt jobbiga.

Nåväl, kan man dricka vin och mingla runt på event kan man även get the shit done. Så är dealen.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *